gizzzy35 newmomyys Çay sevmem. Ama kahve delisiydim. Kafeinsiz nescafe içiyorum tchibo 😌 Günde 1 fincana düşürdüm. 30 haftalık oldum
Buseyllzr newmomyys çayı çok severim günde 5-6 bardak içiyorum kahvaltı da ve akşam yemekten sonra kahveyi de 2 günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum
burcuo newmomyys Ben 1 tane kafeinsiz filtre kahve içiyorum. 5 mg civarı kafein oluyor onda. 2-3 bardak da açık çay içiyorum. 40-50 mg civarı kafein varmış 1 bardak çayda da. 200 mg’ı geçmemeye çalışıyorum.
newmomyys burcuo evet ben de kaynaklarda 200 mg diye okudum bide tabi her bünye birbirinden farklıdır
Buseyllzr newmomyys evet hamile kalmadan önce sabahlari 1 demlik bitirdim tek başıma bu azaltmış halim 😂
damla-6992 Resmen burnuma kokuyor nescafe. Ben de bir kupaya 1 çay kaşığı dolu olmayacak şekilde sade kahve ve çok az da 3 u 1 arada koyuyorum açık çay gibi 😂. 3 gündür gün de 1 kere içiyorum. Çay da arada açık içiyorum.
Sehergok newmomyys 3-4 bardak çay günde bir fincan türk kahvesi doktorum böyle önerdi uyguluyorum . Şeker tüketimi yerine bal tüketiyorum .