Limonzeytin Arkadaşlar dünden beri nezle oldum baya halsizim gözlerim , öksürük,burnum tıkalı afedersiniz balgamda çok ne kullanabilirim gebelikte çoğu şey yasak tavsıyelerinz varmı? Ihlamur içiliyormu gebelkte 14 haftalığım .. tavsiyelerinizi bekliyorum yatıyorum habire halim yok hiç 😔
Asudeprenses Limonzeytin geçmiş olsun öncelikle, ben ıhlamur, Elma, portakal limonu doğrayıp kaynatıp içine de 1 kaşık bal koyup içiyordum günde 3 kere ve 3 günde iyileşmiştim cnm,birde c vitamini bol tüket ,ılık su iç birde bol bol,şifa olur inşallah
MTugba Limonzeytin bende iki gündür böyleyim başım agrıyo burnum akıyor sürekli hapşırık birde üstüne dün tetanoz aşısı vuruldum kolumda agrıyor hepsi üst üste geldi. Bol bol su içiyorum, limonlu ballı ılık su, portakal suyu, meyve , hergün mutlaka süt ve yoğurt yiyorum canm yemek yemekte istemiyor. Dün soğan yedim doğal antibiyotik diye. Bende bilmiyorum başka neler yapabilirim :(
Bccsn Limonzeytin balgam için bisolnatur alın mutlaka. Öksürük balgamdan oluyor. Mucize ilaç kime tavsiye ettiysek teşekkür ettiler
ikizleribeklerken Limonzeytin bende sizin gibiyim balgamı sarımsaklı sütle temizledim şuan kuru öksürük kaldı ona çare bulamadım. 1 bardak süte 2 diş sarımsağı delin birlikte kaynatıp için sabah kalkınca yada gece yaparken yatın faydasını görmek için düzenli kullanmak gerekiyor şifa olsun inşallah
Limonzeytin Asudeprenses Tşk ederim doktoruma danıştm ıhlamur önermedi bende sizin gibi yapayım diyodum ama çekindm sonradanda öyle deynce. Çok su içiyorum zaten bağışıklığm kuvvetldr 4senedir 1kezbile hasta olmayan ben şmdi hasta olacağm tuttu🤦♀️ inşallah çabuk geçer yerimden kalkamuyorm çok halsizim tşk ederim yeniden 😊
Limonzeytin MTugba Valla bende çözüm arıyorum çok portakal suyuda önermiyolardı bikaç yerde okumştm fazla şekerli olduğu için abartmadan için yazıyodu kararsz kaldm bol su içiyorum bende kafamı kaldıramıyorm 4senedir hiç hasta olmadm bağşklğm iyidir şmdi hasta olacağm tuttu.. ıhlamur dşndüm ama doktorum önermedi bilmiyorum bende ne yapacağmı 🤦♀️😔
Limonzeytin Bccsn İlaç tavsıye edilmiyor ama nasıl bişeydir hiç duymamştm 🙄 gebelkte kullanılıyomu yani
Bccsn Limonzeytin ilaç değil bitkisel boğazı yumuşatan şurup küçük bebeklerde bile kullanılıyor. Yine almadan eczacıya danışın aklınız kalmasın