Bccsn Hanımlar 16haftalık hamileyim. Eşim saolsun 1haftadır gripti. Baya önlem aldık ama sonunda bana ve oğlumada geçti. Oğlum babasıyla doktorda şuan. Ben yürüyemiyorum kırılıyorum resmen ilaçta kullanamıycam biliyorum ama var mı tavsiyeleriniz ne yapabilirim kendim için?
Burcukose Bccsn parol veriliyor bir tek ben de aynı durumdayım :( gözümü açamıyorum ya bol bol uyumaya dinlenmeye çalışın
camellia Bccsn ay bende hamileyken çok fena grip olmuştum annem geldi sıcak çorba felan yaptı içtim hep sıçak çorba ıhlamur bol meyve ve su tüketim bir süre dikkat edin kendinize geçmiş olsun
Nurdanb Bccsn kivi portakal tuketin kuru incir ceviz. Havuç. Ilık suya limon damlatin bikac balla karıştırıp için bunlar hep ilaç gibi bitki çaylarını doktora danışmasan içmeyin bende bu şekilde atlattım bi şekilde. Boğaz ağrınız yanmanız varsa şal sarın sıcak tutun ama bir doktora da kbb ye mutlaka görünün çok geçmiş olsun
yagmur50 Ayy ben gebeliğin ilk ayında olmuştum resmen ölüyordum nane-limon, ıhlamur, portakal ve mandalina ile iyileştim bol bolda su için geçmiş olsun
Villanelle O haftalarda ben de grip geçirdim. Rapor alıp evde dinlendim ve mandalina tükettim bol bol. Burun spreyi bile kullanmadım, 3 günde geçti