ruya92 zuleyhasamet-11 merhaba ben e bebekten aldım baby plus galaxy bence bir çok pahalı bebek arabasına muadil olur fiyatıda çok uygun 2800 mutlaka gidip bakın 😇🌺
Pyrz_07 zuleyhasamet-11 ebebeğin kendi markası olan baby plus galaxy travel aldık 2500 tl çok begenerek aldım kullanışlı gözüküyor daha kullanmaya başlamadık
Derininannesi_ zuleyhasamet-11 https://ty.gl/o95qalb3yn ben bunu aldım canım cok güzel geldi cok sevdim piyasadakilere göre uygun ve kaliteli
ruya92 Deva22 ben bebek arabasını çok araştırdım en son bunu aldım ama cidden çok rahat bir araba bence bende daha kullanmadım ama çok araba inceledim inanın 7000liklerden Bi farkı yok 😇🌺
Deva22 ruya92 ben de ablam bebek mağazasında çalışıyordu bebek arabası da satıyordu ondan yardım aldım o da beğendi. Beni tek düşündüren kapanması aynı anda basmak gerekiyor ya inşallah yalnızken zorlamaz.
bebeklibirisi zuleyhasamet-11 e bebek galaxy travel bebek arabası indirimde hala sanırım. Gayet şık ve kullanışlı
zuleyhasamet-11 0103qsf Pişmanlıktır lafını bende çok duydum çocuk belli bir aydan sonra ayak koyma kısmında sıkıntı yaşıyormuş fazla önermiyorlar
littlemomn 0103qsf travellerde katlanma ve ağırlık sorunu var tek başınıza dışarı çıkınca çok zor oluyor taşıması toplu taşımalarda sıkıntı yapıyorlar
0103qsf zuleyhasamet-11 yaa anladm ben kraft aldm baya buyuk geniş model diğerleri kucum duruyordu anlamdm bakalm doğunca denerm
_momy_ zuleyhasamet-11 benim baston vardı ilk bebeğimden şimdi travel alıcam ama fiyatlar o kadar artmış ki chicco almıştık lite way ilk arabamız şimdi travel alıcam bilinmedik bişi alırım marla olarak muadil
ruya92 Deva22 yok yok zorlamaz siz alınca evde alıştırma yapın ben öyle yapıyorum baya kolay açıp kapatabiliyorum artık 💪😇
ruya92 Deva22 ayy hahahah yer konusu sıkıntı çok haklısın ama arada Bi tur at evde arabaya hakim ol dışarıda rahat edersin 💪😂😂😂🌺
0103qsf littlemomn toplu taşıma kullanmiyorm canm da denedm aslnda cok zor değildi insllah kullanirken zorlanmam