OsmanEge_12 Mervemns nişanım geleli 4 gün oldu ilk gün biraz ağrım vardı gittim 1 cm açılma var ilerisi yok diye eve gönderdi ağrı artınca gel diye 4 gündür beklemedeyim gelen giden yok😂
Yarenvekardesi Mervemns benim sabah 11 de geldi akşam oldu ağrısız acile gittim gene nenolur ne olmaz diye yatış yaptılar gece yarısı 4 de suyum patladı sabah 8 .30 da doğum yaptım tabi nişanı gelip bir kaç gün şurup doğurmaya da vardir
hunilimom Mervemns nisan geldi diye hemen doğum başlamıyor sancıların önemli çok sancın da varsa gidilir benim once nisanım yarım saat sonra suyum gelmişti mecbur hemen gitmiştim
Mervemns Nur_3961 evet 2 gündür sancı çekiyorum. Bugün sabah nişan geldi. Sancılarım devam ediyor ama düzensiz
Mervemns Yarenvekardesi Bende emin olamadım ilk doğumumu suni sancıyla yaptım. Ondan hiç böyle şeyler yaşamadım. Pazartesi günü doktora gittim doğum başlamış ama açılma yok dedi. Sancıları bekleyeceğiz dedi
Nur_3961 Mervemns benimkide aynı şekilde düzensiz canim Allah yardımcımız olsun 2. Evim oldu hastane 😂 hayırla doğsunlar inşallah sağ Salim