Aysel PrensininAnnesi sana en iyi tavsiyem tarhana çorbası iç sıcak sıcak birde bolca limon ve çay bitki çayları hamilelikte yasak diye biliyorum
Mervezcanen PrensininAnnesi bol bol C vitamini al dinlen sicak suyun icine limon karabiber azcik da taze zencefil rendele en guzeli de bal tabi gecmis olsun
esdem PrensininAnnesi ben baslangicinda farkettim ve eşim sagolsun sogan ve sarimsak yedirdi bolca 🙂 ve 2 gune atlattim.. ama sarimsak tansiyon dusuklugu yapiyormus sanirim benim tansiyon problemim olmadigi icin sknti yasamadim.. sende varsa çok yeme istersen..
Busraorhan17 PrensininAnnesi bende 2 gündür grip öksürük çok feci şekilde. Sabah uyandığım gibi ballı zencefil ardından bal limon taze zencefil sıcak suya ama öksürük geçmiyor 😥
SemihenayArslan Benım 2hafta sürdü serum filan faydaetmedı. Sadece dınlenip sıcak bişeyler içmeye bak . Ihlamur limon yap.ateşin olursa doktora gıt ateş hamılelıkde ıyı degıl. Gecmıs olsun .
Sengulylmzr Dinlenmek çok önemlii, ve ıhlamur 2 bardaktan fazlasını doktorum bana önermemişti rahim kasılmaları ve tansiyon düşüklüğü yapar diye dikkatli olmak gerekebilir
Senayuzuntass PrensininAnnesi canım mutlaka terle yoksa geçmez ben iki gündür yatak döşek yatıyorum daha gecmedi
PrensininAnnesi esdem sarımsak yedim de soğan dokunuyor bana keşke başında bende anlasaydım Can'ım sağol