Neseeli snmhsnn erken gebelik testi kanla aynıdır zaten dün silikti kanda negatifti dimi.. bugün belkide yeni oluşuyor.
snmhsnn Neseeli inşllah dediğin gibidir dün silikti ama benim bildiğim kana daha erken yansıyor dün kanda çıkması lazımdı bugün belirginleşti bu kadar net pozitif idrar olup regl olmayayım hamile olayım artık 🙏😍
[silindi] Ozlem10 sağol kuzum testlerimiz aynıydı sende kan ver regl olmazsan inşallah sende gebesindir 😍
Ozlem10 [silindi] çok sevindim canım ya evet yaa aynı günde yaptik ikimizinde aynı benim bi kaç gün daha geçsin bakalım yapıp haber veririm sana
Meleknkkk [silindi] inşallah canım benim 🥰 dediğim gibi içini ferah tut şuan daha çok çok yeni bebişin ❤️
[silindi] [silindi] sonucum MorKelebek54 merhabalar tekrardan ,🥲 Bugün kan vermiştim yeni değerim 3037.76 geliyor bebeğim hamd olsun
Mucizem0825 [silindi] canim gec dollenme senin ki benimde oyle olmustu 3 gun gecikmem vardi 27 cikmisti degerim 4 gun sonra tekrar kan verdigimde 422 cikmisti 3uncu kan vermemde keseyi gordum
[silindi] Mucizem0825 yaa inşallah öyledir rabbim banada nasip etsin inşallah bende yarın kan vericem tekrar🙏