Ozgezafer Kızlar doğum yapalı 37 gün oldu biraz önce muayeneden geldim dikişilerimde bi problem yokmuş ama oturmakta zorluk çekiyorum. Dikişimin arasında et parçası pörtlemiş ufak onu ozonla dondurup düşürcez dedi böyle bişey yaptıran oldumu
Zagrozunannesi Ozgezafer ilk defa duyuyorum benim de bu gun 41. Günüm dıkıslerım çoktan düştü ayrıca dıkıs atan doktor pek özen göstermemiş sanırım
Suhus000 Ozgezafer ozon yakmıyor korkma korkulacak birşey yok onda bi tanıdığım yaptırmıştı ilk yaptırmanda düşmeye bilir o et parçası iki kere yaptırabilirsin ama korkma yakmıyor siil tedavisinde vs de kullanıyorlar onu
Ozgezafer Zagrozunannesi aslında dikişlerde bi problem görünmüyo ben biara çok eğilip kalktım ve dikiş yerim kanamıştı dikişin patladığını düşünmüştüm çünkü dikiş yerinde ufak delik görmüştüm ondan sonra böyle oldu
Bebegmibkliyrm Eger tavsiyeleri uygularim dersen , dogal sirke al marketten. Her gun gunde ikinuc kez aynanin karsisina gec , kokusuz yeni dogan islak mendiline sirkeyi dok, sadce onet parcasinin ustune sur . İlk baslarda bunun faydasi olmaz die dusuneceksin benim gibi ama ben yaptim 20-25 gunde et kayboldu curudu yok oldu yani
Zagrozunannesi Ozgezafer hmm pardon doktorun bi hatası Yok o zaman🤔sen dıkkat etmezmişsin neyse hayırlısı olsun zaten acıtan bi uygulama degılmıs cok sukur ınsallah atlatırsın canım gecmıs olsun