Aslaninannesi01 Ebruakyyn herkesin hormon salınımı farklıdır iki gün sonra artışı kontrol edin hayırlı olsun
HilalEyce Ebruakyyn başkasıyla karşılaştırmayın geç döllenme erken döllenme ve ya herkesin durumu başka olabiliyor önemli olan düzenli artışı canım iki gün sonra tekrar kan verin 2 kat artmalı en az
yagmurrrra Benim regl günümde 328 çıktı 3 gün geçinde 1537 çıktı ama herkesin farklı 2,3gün arayla kan verin önemli olan artış. %60 %100 oranında artması gerekiyor 2günde bir. Belki geç döllenme olmuştur kan takibinizi yaptırın mutlaka. Hayırlı olsun☺️🤲🏼
moom222 Ebruakyyn 4 haftalık 168 çıkmıştı cnm gayet iyi iki gün sonra kan verip iki katına çıkmış mi bkiniz
Elifc12 3 gün gecikmede 442 çıktı benim de 2 gün sonra tekrar test vericem. Önceki gebeliğimde adetim 6 gün geçmişti 3500dü değerim
Deletedmom_7 Ebruakyyn betanin kaç çıktığı değil 2 günde bir düzenli artması önemli iki günde 2 katı artması gerekiyor takibini yaptırın artarsa sıkıntı yok demektir 🌼
Ebruakyyn Evet bizede doktor 2 3 gün sonra tekrar kan verin dedi tam net birsey belli olsun diye bizde hafta sonu vericex birazdaha zaman geçsin dedik