Dilhunizade 33 haftama girdim bir de 2 yasinda bebegim var o yuzden surekli agda vs. Yapamiyorum smdi diguma da yaklastim tum vucut agda yaptiraym diyorum ama zaman olarak teteddutteyim sizce 34.hafta ideal mi.sizler dogum oncesi agda vs. Ne zaman yaptirdiniz?
kadifemsii Dilhunizade hep kendim hallettim mesela şuan 34 haftalığım en son 2 hafta önce yaptım birde 38. Haftaya girerken yaparım olur biter doğumun 38. Haftada olucak çünkü. Birde hormonlardan mı bilmiyorum çok geç geliyor 🙈Siz bikere yek yapacaksanız bence 37 38. Hafta arası ideal .
AnnelikHayali Dilhunizade 36+0 oldum ve bugün yaptırdım. Doğuma kadar idare eder diye düşünüyorum. 34. Hafta sanki biraz daha erken gibi.
iremcannn1907 Dilhunizade bence çok erken ben 38’de yaptırdım 41de doğum yaptım biraz biraz çıkmaya başlamıştı bile
Nur123aa Dilhunizade bende hayatım boyunca hiç ağda yapmadım lazere gittim şu an her yerimde tek tük çıkıyor şükür onları da hallediyorum ama bu seferde karnımdan hiç bişey göremiyorum 😄😄😄
edok kadifemsii kendiniz nasıl yapıyorsunuz acaba var mı özel bir taktik karın büyüdükçe zorlanmadınız mı
Dilhunizade kadifemsii aslina bende gecen ay temizligimi yapmistim simdi tekrar yaparsam agda icin en az bir ay beklemem gerekir diye tahmin ediyorum ama erken dogum olursa diye de korkuyorum bu bebegim cok asagi da doktor erken dogum riski filan dedi bir ara ondan bu acelem yoksa ilk gebeligimde 37.haftamda tum vucut agda yapmistim 3 hafta sonra da doğurmuştum
nmtock41 kadifemsii benim gittiğim ağdacım doğum zamanına göre 1 hafta öncesine gelirsin demişti son 2 ay da 2 hafta da bir yapalım dedi bence ona göre ayarlayın siz de .. doğumdan bir hafsa önce gidin doğumdan sonra gidersiniz bir daha
kadifemsii edok zorlanmaz olur muyum normalde yarım saat sürecek iş 2 saat sürüyor . 32. Haftamda yaptım o zaman görebiliyordum zor oldu ama hallettim bundan sonra da mecburen ayna karşısında yapacağım . Çekindiğim için kuaföre falan gidemiyorum böyle ağır ağır halletmeye çalışıyorum
Papatyaytt kadifemsii ağda işlemi yoksa epilasyon Lami ne ile aliyorsunu valla bende cokkk çekiniyorum oyuzden bikini bölgesi kendim almak zorundayım diğer yerlerini kolaylıkla alıyorum zaten de orayı nasıl alicam ya 😢
Fyzmv Her an gidicekmis gibi kontrol ediyorum hep zaten kontroller çok sık bu ara. 5 günde bir doktordayız 40+2 deyim . Umarım temiz gireriz doğuma hiletidr hazırladım ne olur ne olmaz
Dilhunizade iremcannn1907 gecen persembe gunu yaptirdim 37+3 gunluguz beni doguma kadar idare eder herhalde
kadifemsii Papatyaytt ağda ile kendim alıyorum .. normalde eldiven kullandığım için zaten bayağı azalma olmuştu . Karnım büyüdükçe zorlandım ama bi şekilde görebildiğim yerleri yaptım göremediğim yerler içinde ayna kullandım . Bende bikini bölgesi için herhangi biryere gidemezdim birine yaptıramazdım 🙈
Hlt-seyma21 Dilhunizade ben 35. Haftadayım şimdi geldim Ağdadan 2 hafta sonra 37 de yaptıracağım bir daha sonra çok çıkmaz zaten diye düşünüyorum.
Dilhunizade Hlt-seyma21 benm bir kucuk bi oglum var surekli birakma imkanim yok o yuzden hemen aradan cikaraym dedm
kadifemsii nmtock41 ben doğum yaptım bile 🙈 ağda yapmakta da sıkıntı yaşamadım hep kendim yaptım siz yanlış kişiye yazdınız sanırım 🌸
nmtock41 kadifemsii post sahibine yazıyordum ya :) sizi nasıl etiketledim ki 🤣 Dilhunizade üst yorumlarda bi tavsiye yazdım size :) karıştı etiketi bakarsınız olur mu ☺️
gozdeyagci Ne güzel karnınız burnunuzda ama temizliğinizi aksatmıyorsunuz. Ben daha 6. Haftadayım kafamı yataktan kaldıramıyorum. Ne ev temizliği kaldı ne de kendi kişisel temizliğim. Kalktığımda ya midem bulanıyor ya başım dönüyor yine atıyorum kendimi :(