MerveEbru Hafif bel ağrım var önümüzdeki bi kaç gün içinde ikili test için doktora gitmeyi düşünüyorum 🙏🏻 Çok şükür bir terslik yok bizde siz nasılsınız?
CeyAsel1 MerveEbru bizlerde iyiyiz inşallah 11+3 den selamın aleyküm cinsiyet ve ikili tarama için haftaya inşallah gideceğiz çok ayakta durunca bel agrısı oluyor bende de şükür iyi gidiyor
HilalEyce MerveEbru 11+1 bizim çok şükür iyi gidiyor haftaya ikili tarama var onu da atlatırsak daha da rahatlayacagim
MucizemmBenimm MerveEbru 11+4 ten merhabalar 🤗 normalde ikili test yaptırmayacaktım ama cumartesi günü doktorum ikna etti ve yaptırdım ense kalınlığı burun ölçümü yapıldı güzel çıktı çok şükür kan sonucunu bekliyoruz 🤲 ama dediğiniz bel ağrısı dünden beri bende de var adet olacakmışım gibi kasıklarıma da ağrı giriyor akşam uzanınca iyi geliyor 🙈
susu8 MerveEbru 10+2 den merhabalar 🤗 çift yumurta ikizlerine hamileyim 2. Hamileliğim henüz cinsiyet için erken ama çok merak ediyorum ☺️
Esracumaliii 9+4 rahat geçiyor mide bulantısı yonunden ama ara ara sol tarafıma sanki iğne batırıyor lar gibi hissediyorum acı mi değil mi onu da çözemedim değişik birşeyler oluyor bebisde sol taraf da bakalım 12 . Haftayı bekliyecez
2148 Bende 11.3 günlüğüm benimde 10 gün sonra kontrolüm var cinsiyeti merak ediyorum.bugun acayip bir şekilde yiyorum ağzım boş kalmıyor
aylinpalaa MerveEbru 12+2 mide bulantıları yönünden çok ağır geçiyor ama buna da şükür bebeğim iyi olsun da 🤲🏻 Yarın ikili testimizi yaptıracağız bir sorun çıkmaz inşallah😊
Deletedmom547899 MerveEbru 10+6 dan selamlar😅hafif mide bulantıları ama eskiye göre gayet iyi ilaca devam.Ara sıra minik ağrılar bende haftaya ikiliye gideceğim çok da heyacanliyim 20 gün falan oldu kontrole gitmeyeli merak ediyorum 🥰🥰