damlaakgn Sabah 11 gibi suyum geldi arkadaşlar ama hıc sancım yok bekliyorum biraz evde sancım gelsin diye ama tık yok doktora gıdecegım bıraz zaman geçtikten sonra🥺🤰🏻
aasesa damlaakgn doktorunuzu aradınız değil mi 🧐 benimki suyun gelirse gel hemen demişti bebiş enfeksiyonlara açık olur diye serum bağlatcam demişti. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 💐
Aslaninannesi01 damlaakgn bnce sancı gelmesini beklemeyin benim bebeğim enfeksiyon kaptı ben farketmedigim için sagsalim kucağınıza alırsınız inşallah
Busra2013 damlaakgn bencd gıt cnm sancı gelmesede sunı vs mudahele ederler cunkı su gelınce hemen gıtmen gerekıo enfeksıyon kapmaması ıcın bebegın kac haftalıksın darısı bana😂
damlaakgn aasesa çok tesekurler aynen konuştuk gıdecegız ınsallah ama hıc sancım yok bıraz bekle gel dedı 🥲
Suleermz Canım suyun gelmiş eğer 2 3 saat geçti ve sancın 6oksa bile hastaneye git risk alma enfeksiyon kapmasin bebiş
iki_minik_annesi damlaakgn sag saglim kucaginiza alin insallah kac haftaliksiniz ben suan 39+5 haftaligim hicbir tik yok ne yapmam lazim
damlaakgn iki_minik_annesi bilmiyorum ki ben hıcbır şey yapmadım suyum gelmesi için falan kendılıgınden geldi dua ettım durdum doğurmak ıcın çok sukur bekliyoruz sımdı