Bfduam Arkadaşlar başlıktaki gibi Covid sonrası nasıldı adetleriniz? Benim ilki normal rutinindeydi, sonraki 6 gün gecikmeli oldu, 15 gün sonra tekrar adet oldum ve normalde 5 gün sürerken 7 gündür devam ediyor. Sizde nasıldı süreç?
Sinem-Akman Bfduam merhaba canım kasım 2020de bende kovid geçirdim o aya baktım bende gecikme yaşamışım 5 gün felan
sumelegi Bfduam benim düzenliydi reglim. düğünden hemen sonra corono oldum. İlk ay 1 hafta sonraki ay 2 hafta sonraki ay 3 hafta geciktim. Normal değildi doktora gittiğimde de pcos olduğumu öğrendim. Ama daha önceden bu tarz gecikmeler yaşamamıştım. Hep düzenliydi. Ayrıca bi tanıdığımda coronodan sonra kadın doğuma gitmiş; doktor corononın kısa sürede olsa olumsuz etkilediğini söylemiş; hem erkekleede hem kadınlarda.
Hilall_ Merhaba, Ben de sömestr ın son haftasında covid geçirdim. Son reglim ocak ayının ilk haftasındaydı. Hala regl olmadım. Doktora gittim kist var dedi ama daha önceki gecikmeler en fazla 1 hafta 10 gün falandı. İlk kez 20 gün gecikti bu ay. Direkt covidle bağlantılı mı bilmiyorum ama bi doktora danışırsanız iyi olur
Bfduam sumelegi sende de 3 ay düzensiz gecikmeler olmuş, sonra düzeldi mi? Süreside uzadı mı kanamanın? Benim 5 gündü 8 gündür kesilmedi hala.
Mehtapkz Bfduam çivit oldum hiçbir şey hissetmeden atlattım sonra 1 ay geçmeden asım çıktı 3. Asım oldum 1 hafta yamuldum aşıdan ve işte 6 gün gecikme olmuştu canm Ocak ayi
Mehtapkz Bfduam Evet canm çok şükür ben hiçbir şey hissetmedm yani ağrı öksürük nefes darlığı vb çok şükür olece 14 gün evdeydik sonra aşı çıktı aşımı oldum ama resmen kovidi aşıyla yaşadım gibi oldum aşı mahvetti beni sonra işte geciktm hatırlıyorum 6 gün kan verdim 1.20 çıkmıştı bende ora sordum doktora aşı olanlarda böle bişey varmış doğrumu die gecikme bu ara herkes onlrdn şikayetçi demişti yani adet gecikmesi oluyor demisti
Bfduam Mehtapkz herkese bulaştı di mi ev ahalisinden? Benimde aşı sonrası daha iyiydi virüste öyle olmadı.