B-Tugce Zeytinyağı , lansinoh, göğüs ucu koruyucu ve ayva çekirdeği denedim. Var mı başka bişey yapıp sonuç alan. Kanıyor artık 🥺🥺
Esraliiii B-Tugce margarin sürdüm strecledim artık yunusak tutuyor baya baya artık kan akıyordu goguslerimden hemen emzirince de lansinoh sürdüm ama amrgarinbbaaya baya yumuşattı hafifletti zeytinyağı yakar surmeyin
Barlas_mom B-Tugce arkadaşım bana tahinin üzerine çıkan yağ var ya onu sürmemi söyledi böyle birşey yaşarsam oda herşeyi denemiş onda çözüm bulmuş ona da ebesi söylemiş. Deneyin belki faydası olur sizde ☺️🙏🏼
AnnelikHayali B-Tugce tahinin yağı çok iyi geliyor diye okumuştum canım. Ya tahin alıp üstte oluşan o yağ tabakasını sür ya da direkt susam yağı olarak alıp sür. Emzirme danışmanının sayfasında gördüm ben bunu. Bayağı da işe yarayan vardı.
Glsnisa14 Benim ilk 1 ay içinde oldu ben ayva çekirdeğini kaynattım düzen haline getirdim onu da mmm sürdüm merhem’e falan gerek kalmadı Bir de kendi sütümden sürdüm yıkadım emzirmeden önce veya emzirdikten sonra
Mervetalha B-Tugce canım doğumdan hemen sonra soğanı ikiye kesip sürün kuruyunca meme ucunu yumuşatıyormuş . Yara oluşmasını engelliyor diyorlar. Yara olduktan sonrada deneyenler var emzirdikten sonra yap istersen. Emzireceginde yıkarsın. Kullan buzdolabına koy. Tekrar kullan
mrs_elisah Mervetalha bunu ilk defa duyuyorum ama bunu yapacaksan çok iyi yıkaman lazım. Kokusu bebeği tiksindirebilir
mrs_elisah B-Tugce bende Ayva çekirdeği jeli çok işe yaradı. Sürdüğüm an rahatlatıyordu. Tahin in üzerindeki yağı sürenlerde memnun.
Mervetalha mrs_elisah 10 gün sonra doğumum var deneyeceğim canım. Bunu araştırırken nette bi anne başka forumda yazmış. Yara olmuş ve kanıyormuş ebeye danışmış o soğanı önermiş ekran görüntüsü aldım ama atamadım buraya
mrs_elisah Mervetalha siz bilirsiniz tabiki bana Ayva çekirdeği de çok iyi gelmişti ertesi gün geçiyordu yaralar