Poyfudukk Kızlar cinsiyet için araştırma yaparken bu teoriye denk geldim %90 doğruluğu olduğu söyleniyor deneyip doğrulayan var mı merak ediyorum denemeyen de denesin doğru çıkarsa yazsın burda test edelim ne kadar doğruymuş 😍
tazebiranne_hg04 Poyfudukk evet bende şimdi araştırdım sizden görünce çoğunlukla doğru çıkıyormuş ama %100 değilmiş tabi
Poyfudukk Nub teorisiyle cinsiyet belirleme tahmini yaparken: İlk üç aylık dönemde nub teorisini kullanarak bebeğinizin cinsiyetini belirlemek için bir ultrason görüntüsü gerekir Nub yani çıkıntı açısı görülebilir olmalıdır. Nubun yani çıkıntının açısı bebeğin alt omurgası ile karşılaştırılır. Bebeğin omurga çizgisi ile nub yani çıkıntı açısı karşılaştırılır ve açı tahmin edilmeye çalışılır. Açı 30 °’den büyükse bu durum erkek bebeğe işarettir. Eğer 10 °’den azsa veya yumru çizgisi taban çizgisine paralelse bebeğin kız olduğundan bahsedilebilir. Açı 10 ila 30 ° arasında ise sonuç kesin değildir. Bu durumda, birkaç gün sonra başka bir tarama yaparak cinsiyeti tekrar öğrenmeye çalışabilirsiniz. Doğruluk oranı 11. haftada yüzde 48 olurken 13. haftada yüzde 94’lere kadar yükselebilmektedir.
Poyfudukk Deletedmom_30 cinsiyetin oluştuğu bölgede çıkan yumruymuş fotoğrafta da görünüyor zaten açısını ölçerek cinsiyet tahmini yapılıyor