Nazz Anadoluyu ben bi aradığımda 300 bi aradığımda 400 demişlerdi.Bir sabit fiyat söyleyemediler sinir oldum.
Ben Ezcan Yalçıner’e gittim.Detaylıya ayrıca Necmettin Hurku da girdi.İkisi birlikte baktılar.Zaten onlar eskiden Anadoluda doktordu,yerleri Büyük Truva otelinin yan sokağı.Eşimle birlikte çok güzel her şeylerini gördük anlattılar.Çok naziktiler.Fiyat olarak 250 tl aldılar tlfda söylemişlerdi zaten,Çanakkale’de aradığım onca özel doktor arasında en uygun fiyat ordaydı.Bir sürü fotoğraf da verdiler.
Ayrıca galiba açılma ve kısalık var diyerek ezcan hanım ayrıca alttan ultrasonla beni kontrol etti,rahim ağzı yetmezliğimi teşhis etti ve çok şükür 21 haftalıkken doğum yapmaktan kurtuldum.Serklaj oldum sonrasında.
Anadoluyu bir arayıp sorun gene.
Fatma çelikeri ve eşini sevmediğimden tercih etmedim 350 gibi bir fiyatı vardı.Eşi daha önce bana çok kaba davranmıştı.
Mehmet ali kılçık da aşırı evhamlı her kese down sendromu var galiba dediğinden direk gitmedim bile ona.Arkadaşıma bile yaşamaz gibi konuşmuştu, 5 yaşında oğlu şimdi.