Derininannesi_ 6154mom bana 15.haftaya kadar erkek dediler 18.haftamda kız oldugunu öğrendik detaylı ultrason da da kız diyince emin olduk kuzum😂 biraz daha bekle bence
Bayancorek 6154mom 12+3 üz , bugün gittim ikili test için doktor anlarsam söyleyeyim mi cinsiyeti dedi olur dedim ama tahminde bile bulunamadı henüz çok erken, bir kaç hafta sonra daha net belli olur sürekli değişmesin net olsun dedi 😂🙊
6154mom Derininannesi_ bende doktoruma 12. Haftada gideceğim, eğer %’lik bir oranla yaparsa söylemeyin ne zaman yüzde yüz net olursanız o zaman söyleyin diyeceğim 🥰 ama çok çok merak ediyorum 😍😭
K-Kazan Haftada 2li test yaptırırken tahminde bulundu 13. Haftada sonuçları gösterirken netleşti en başından beri değişmedi. Şu an da uygulamada görülen tahmini doğum tarihi 7 Mart. Heyecanla kızımı bekliyorum
Askiletotomsu 6154mom bende 13.hafta oldum Korkudan gidemiyorum 😅 15+0 da gideceğim Tam da şansıma randevu buldum devlette Devlete eşim giremiyor O yokken bir ogreneyim de önce Sonra özele beraber gideriz 😅
Minigimmmmmm Bence çok güvenme bana 12 haftalikta kız dedi 13 haftalikta erkek dedi bende hangisine inanacagimi şaşırdım şuan 14 haftalık olduk 20 haftalıkken gitmeyi planlıyorum bakalım hangisini doğru cikicak🤭
Minigindunyasi Minigimmmmmm anam böyle duyunca korkuyorm smd bir parti yparm kız yada erkek diye değişirse ya aman 🤪
Derininannesi_ Askiletotomsu sormaa eşim kız istiyodu hep erkek dediler bi şaşırdı böyle sonra kız dediler güvenemedi detaylıda kaç kere sordu yazık doktora hocam eminsiniz demi kız diye 😂
6154mom Askiletotomsu ben hep haftamdan önde öğrendim her şeyi, özele gidiyorum ultrason cihazı baya iyi. O yüzden belli olabilir gibi hissediyorum 🥰😭
Askiletotomsu Derininannesi_ 😅😅😅 sen ne istiyordun peki Benimde istediğim bı cinsiyet daha ağır basıyor ama ya o cinsiyet çıkmazsa diye korkudan gidip yuzlesemiyorum henüz. 15.haftada gidecegim Elbette cinsiyet ne olursa olsun evlat bu apayrı bi sevinctir illa ki de 😅😅😅
Derininannesi_ Askiletotomsu kız istiyodum hep Allah kalbimi biliyo ama eşim tarafında hiç kız yok diğer kuzenlerinin eşleri flan hep erkek doğurmuslar bana da dediler ki bu sülalenin kızı olmuyo heveslenme flan baya bozulmustum ne alaka hepsi evlat diye. Şimdi ilk kız bizim ki olacak inşallah. Sağ salim gelsinler de sıkıntısız erkek de aynı kız da aynı zaten