Sumeyye_96 Merhaba kızlar 38 haftalık hamileyim durmadan haldur duldur temizlik yapıyorum ağrım sızımda yok bebeğimin hareketlerini dinleyip tekrar başlıyorum temizliğe sonrada birşey oldumu diye vicdan azabı duyuyorum 🤦🏻♀️🥺
Defne2018 Sumeyye_96 bende 38 yeni başlıcam her allahın günü haldur huldur temizlik yapıyom ama yok kızımda oturdum sadece 38 haftada gelmişti hemen
Sumeyye_96 CaglaEmreee Zehra9616 Hahah orası ayrı mesele doğuramıyorum da gelen giden yok tam oldu artık temizliğim bitti dedikçe çocuğum gelmiyo ev tekrar batıyomuş gibi hissediyorum iğrenç bir döngüye girdim kurtulamıyorum 😂😂
Esrasena Zehra9616 bu sözü ikidir görüyorum de sormak istedim.Kendi sancımla ilk bebeğimi 42+4 te kucağıma aldım.Şimdi 37 haftalık hamileyim acaba erken gelirmi sancım merak edyorum yoksa o kdr bekletrmi 🤗
Sumeyye_96 Defne2018 ne güzel benim ki yerinden memnun bakalım keyfini bekliyoruz canı ne zaman isterse 😂💁🏻♀️
Zehra9616 Esrasena cnm bende ilkimi 42+3 de dogurdumda 37+4 olcam yarin 6 sene var arasinda kasiklarimda kasilmalarim ufak ufak vurmaya basladi ama hic hareketsiz kalmiyorum sanirim bunun etkisinden
Esrasena Zehra9616 Ay yalnız değilim ilk defa 42 yş geçiren duydum ☺️☺️☺️ Benimde aynı taş gibi bi kasılıyor 5-10 dk sonra yumuşuyor karnım,belim ağrıyor bide,adet ağrsıı gbi devamlı olarak
Xxz Sumeyye_96 doğum ansızın yakalıyor valla bende heryeri cillop gibi yapmıştım bir yağmur yağdı botlarımla çamura baastim ve zor çıktım böyle çamur kalıp haline eve geldim. Hemen merdivenlere bulasmadan poşete koyup yarın yıkarım diye banyoya koydum. Noldu ertesi gün doğum başladı o camus süzülmus heryer leş gibi olmuş kaynanam geldi iğrenerek bakiyo 9 ay sen temizle son dk da rezil ol
Busr21 Sumeyye_96 valla temizlik yapan doguruyor kimin doğum hikayesini dinlesem evi elimle sildim dogurdum diyor 😁
Sumeyye_96 Busr21 Ayy acaba hikmet elle silmekte mi bide onu deniyim 😂😂 doğrupta gelirsem şaşırmayın kızlar 😂