Dilaraa1 Her geçen gün ağırlaşıyorum kizlarrrr bel agrisi bacak ağrısı hiç bisey yapmak istemiyorum ara ara kasik agrilarim kaburga agrilarim da oluyor üstüne doğum korkusu eklendi cok zorlanıyorum aynı zamanda panik atak var 🥺
Bahar1508 Dilaraa1 35. Hafta da bebeğiniz kaç kilo acaba bugün tam benim 35 +1 bebek 2770 gram dedi 2 hafta önden gidiyormuş
Hayatelif Dilaraa1 aynı hafta aynı gündeyiz kaburga agrılarım çok fena ben sürekli hareket halindeyim genelde gece oluyo agrılar doğumu da düşünmemeye çalışıyorum ☺️
Narmina95 Dilaraa1 35+6 Uzanırken sağa sola dönemiyorum birde reflü çıktı başımıza Cok rahatsz ediyor beni Geceleri uyku zaten haram oldu saat 5.6uyuyorum🤦🏻♀️Sağ Salim gelsin bebişlerde🤲🏻☺️
Suheylamum Bahar1508 Benimde 35+1 geçen hafta geçmeyen bel ve karin ağrısından hastanede yattım sandım cıktı ozaman 2500 gr di kızım bu hafta sizinki kadar olmuştur heralde
D-92 Suheylamum ben 34 gittim 2400 dü 36 gittim 2600 olmuş bi alıyor bi almıyor kilo doktor normal dedi ama
Bahar1508 Suheylamum şeker için yarın gidecegim sabah fazla dedi bu kilo kafası büyük dedi sezeryana alırım dedi biraz korkuyorum İnan ki
Suheylamum Bahar1508 canim banada kafası 2 hafta önde dedi şeker için karin çevresi önemli diye biliyorum o çok önde giderse şekerden dolayı kilolu oluyormuş benim ikinci gebeliğim sezeryan olucam
CokislerYesim Narmina95 Reflü için yudum yudum süt içmeni tavsiye ederim. Yavaş yavaş iç. Çok iyi geliyor. 😊
CokislerYesim 35+6 bu hafta uykusuzluk en üst seviyede. Ateş basması sıcak da cabası.Yelpaze ile geziyorum🙈 İnşallah az kaldı. Biraz daha sabır gerekiyor. 😊
Narmina95 Bahar1508 bana hala birşey demiyor doktor 3ünde gidicem konuşucam artık .Bakalım hayrlısı ben sezeryan istyorım bildiğm kadarylada bebeğin kafası büyük olduğnda sezeryana alıyorlar