_Berna_ Kızlar 20+4 haftalık gebeyim. Bebeğimin hareketlerini dün akşamdan beri hissedemiyorum. Normalde sürekli tekme atıp kımıldar. Ama yapmadı hiç. Normal mi? Çok endişeleniyorum😟
esmerbomba _Berna_ 24 haftaya kadar normal canım endiselenme 24 . haftadan sonra günde 10 kez hareket etmeli o zaman takip et hareketlerini 🥰
Ipekkarakus0 _Berna_ ben yaşadım canım aynı sekilde 1 gün hissetmedim çok korktum hastaneye gittim hemen maşallah ultrasonda gayet hareketliydi doktorum bu haftalarda olabilir dedi ama için rahat etsin bi doktoruna görün
_Berna_ esmerbomba 2-3 gûndür sol tarafımda agrı var. Bıçak saplanıyomuş gibi acı çekiyorum. Hareket edemiyorum bazen. Bu sabahta afedersiniz büyük abdest yaparkken çok fazla kan geldi makattan. 2 defa aynısı oldu bugün.
_Berna_ Ipekkarakus0 Normalde rahat oturduğum zaman surekli kımıldar, tekme atardı. Kontrolüm haftaya. Ama çok endişelendim. Ağrılarımda var çok
esmerbomba _Berna_ ıkındiysaniz ondan da olur kan ama eğer ağrınız çoksa doktora görünün yada bir acile gidin içiniz rahatlasın 😘
linamom _Berna_ o hafta bende de öyle olmuştu bkaç gün sessiz kalmıştı ama sonradan hareketlerine başladı. Şimdi 27 haftalık gene arada sessizliğe bürünüyo😂olabiliyor yani endişelenmeyin
_Berna_ Ipekkarakus0 Devlet hastanesine gidiyorum ben. Bizim ordaki doktorlar numara verme gibi biseyi yoktur yani vermezler