Tazeanne0134 Afraninanasi59 âmin inşallah canım valla sezaryan olan bo insan olarak yazdım bende sana
Dilhunizade Afraninanasi59 her dogum bir degil her hamilelik bir olmadigi gibi o yuzden simdiden bunlari dusunup stres yapmayin. Bence ne kadar sancili gecse de normal dogum daha mantikli en az bir hafta yatmaktansa 2 çocuklu ve kimsenin yardimi olmadan normal dogumda sancimi ceker oyle dogururum
Afraninanasi59 Dilhunizade mantığım normal diyor kalbim sezeryan Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda İnşallah
Ceylin680 Afraninanasi59 evet biraz küçükmüş yavrunuz.ama korkmayın Allah yardım eder kimse olmasa bile başınızda bakabilirsiniz.insan hamilelikte son ayda çok yipniyor .bebekle ilgilenmek ten korkuyor ama doğunca gücünüz kuvvetiniz artar inşallah korkmayın🙂
Afraninanasi59 Ceylin680 insallah canım İnşallah rabbim heoimizin yardımcısı olsun güç kuvvet sabır versin bütün annelere anne adaylarına İnşallah
Nilist SutlacimiYedimmiBen SutlacimiYedimmiBen sizden niye çıkarayım saçmalamışsınız. Aradan 8 sene geçti. İki ay sonra ikinci bebeğimi kucağıma alacağım ve sezeryan istiyorum. Normal doğumu bu kadar övmenin mantığını anlamıyorum. Herkes kolay ve normal doğum yapmak ister ama bazı durumlarda olmuyor işte. Bu yüzden insanları eleştirmek abes olmuş.
SutlacimiYedimmiBen Nilist normal doğumu övmüyorum ama bnmkiler iyi geçtiği için sukurler olsun tavsiye ediyorum
Busra2013 Afraninanasi59 bnwce norml oluosa hanı buna uygunsan 38 saate o acıyı cek yınede normal yap allah gostermesın ama ınsallah 2 saate dogurursun ıkıncı belkı daha kolay olur ıkı cocuk var annen gelsede ev ısı yemek esın cocuklar bas edemez onada gunah normal oluosa sakın şaşma bende cok korkuom ılk ama korkuom sezeeyan ıstedım yapmadılar normalı beklıoz 38+1 haftadsyız ne zmn gelck kızım bılmıyorum ınsallah kolay dogumlar olur sag salım alırız kucagımıza🥰
Afraninanasi59 Busra2013 Allah bir havazda kurtarsın İnşallah seni beni hepimizi canım bakalım bu gidişle normal gözüküyor zaten
hukukcuanne_06 İlk hamileliğim o yüzden bana bir şey demek düşmez ama bekarken apandisit ameliyatı olduğumda ben doğum yapmam istemem diye ağlamıştım çok büyük bi kesi vardı dikişlerim çok acıyodu o yüzden korkuyorum ameliyattan
Afraninanasi59 hukukcuanne_06 bende safra kesesi ameliyatı oldum üç tane kesi attilwr kapalı amleiyat oldum yerimden kalakmadim o geliyor aklıma 😂
despina234 Ben de 17 saat suni sancı ile normal doğum yaptım. Şimdi ikinci ve aynı korku bende de var ama o zorluktan sonra çok çabuk toparlamıştım. Sırf o yüzden yeniden normal doğum düşünüyorum. Tabii sezaryen olup çabuk toparlanan da var bilemedim 🙃
SutlacimiYedimmiBen Afraninanasi59 çokta büyük degilmis ilki idrar tutamamış sebebin nedir doktora gttinmi
Afraninanasi59 SutlacimiYedimmiBen hep oluyor bilmiyorum bir hapsursam yandım ki ne yandım yada oksursem
haklisinesracim SutlacimiYedimmiBen biz normal zamanda ameliyattan korkan ama dogururken ameliyata koşan bir milletiz ironik