Fatmaclk96 6 aydır evliyiz daha yeni bebiş düşündük ama Bizim ilk denemede olmadı, belirtiler vardı ama adet oldum 🙈 Şimdi adetten sonra devam çalışmalara umutsuzluğada kapılmıyorum Rabbim büyük siz kaçıncı denemede hamile kaldınız 😌
syagmurr Fatmaclk96 biz 5 aydır deniyoruz 5.ayda kimyasal oldu bakalım bu ay 6.ayımız bizde bekliyoruz🙈
gulfemsvnc Fatmaclk96 Benimkisi o kadar sürpriz oldu ki plansız hamile kaldım🥲 Reglim bittikten hemen sonraki gün sanırım ilişkiye girmiştik öyle anımsıyorum. Yumurtlama dönemine denk gelmesi gerçekten önemli🙌🏻
Merveonay Fatmaclk96 ilk bebeğimde 2. Ay denemesinde ikinci bebeğimde ilk ay denemesinde kaldım bunun İçin önce Allah nasip edecek sonra adetim düzenliydi ve nokta atışı yumurtlama günlerimi değerlendirdim canım
CeyAsel1 gulfemsvnc al bendende öyle reglim bitince aynı gün ilişkiye girdik o gece hamile kalmışım 😂
momyy__ 2.5 yıldır evliyim evlendigim günden beri hiç korunmadim bir yılın sonunda hamile kaldm 4aylik bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum daha sonra tekrar denedik olmadı tedavi vs başladık ikimizde de hiçbir problem yokdu ikinci yılımızda tekrar hamile olduğumu öğrendim Allah’a şükür 5 aylık olduk bile Allah isteyen herkese nasip etsin daha çok yeni denemeye baslamşsnz bu ay olur gelecek ay olur diye düşüncelere girmeyin Allah’ım ne zaman nasıp ederse ozmn olur her şeyin zamanı var😇😇😇🤲🤲🤲🤲
kckelf123 Fatmaclk96 1 buçuk yıllık evliyiz eşim 6 ayda bir geliyor görevde 3 kere geldi 3.üncüde kaldım 😂
Nisrem Fatmaclk96 8 yil once ilk gebeligimde bir seferde oldu ilk aydan…Ama ikinci gebeligim 14 ay ustune gerceklesti maalesef kâbus gibiydi
Lalisa Fatmaclk96 3 yıldır korunmuyoruz artık hazır hissedince tüp bebeği deneriz demiştik 5 haftalık hamileyim şu an 🥰
Papiiii Fatmaclk96 ben 7 aylik evliyim canim 4cu ayinda ilk denememizi yapdik 5ci ayinda hamileydim su an 2 aylik gebeyim
Sibel_3455 Fatmaclk96 8 senelik evliyim korunmayı bıraktık 2.denemede adetimin bitişinden sonra hamile kaldım bende 🤲
esradgn123 Fatmaclk96 İlk bir yol çocuk istemedik Bir yıldan sonra ilk denemede oldu ama düşük yaptım Düşükten sonra iki ay bekledim sonra yine ilk denemede oldu bakalım bu ne olacak 🤷🏻♀️