Bernako Ozum12 hiç fotoğraf paylaşmadım. Annemler haricindede hiç dışarı çıkmadım biraz uzakta oturuyorum da o yüzden
Berru Şuan 8 aylık hamileyim çevremde kimse bilmiyor sadece iki abim.iki yengem.komsularim bile yeni ogremdi ben böyle şeylerin dallanıp budaklanmasi taraftarı degilim
Mizgin09 Ozum12 bende hemen söyledim söylemez olaydım 2 kızımda karnım çok büyüdü bu hamileliğimde daha 3 ayımı yeni bitirdim ne kilo aldım karnımda yok diyolar sen yalan söylüyorsun dedim rabbim biliyor insanlara kendimize inandıramıyoruz
Ozum12 Mizgin09 boşver her hamilelik bir değil bunda karnım çok çıkmadı dersin karnın çıkması değilde bebeğin sağlığı önemli ağzı olan konuşuyor 🌸
Mizgin09 Ozum12 haklısın ama insan piskolojikmen etkileniyor acaba diyorum bende mi sıkıntı var doktora gittim herşey normal diyor ama bu insanlar hacı hoca doktor kesildi başımıza 😂
Ozum12 Mizgin09 sende lafını esirgeme ver hepsine ağzının payını onlar hamile insanın moralini bozuyorlarsa sende yaşına başına bakma söyle lafını sana değil onlara dert olsun bacım😂🌸
mrs-nobody mucizegebelik6 dikkat edeceğim yazdıklarına çook tesekkürlerr 😇 inşAllah sagsalim kucagınıza alırsınız minik adamı 🙏🏼🥰