Ozum12 6154mom bende doktor hamilesin der demez eşim durmadı eşimin ailesiyle kendi aileme söyledim ama akrabalar bilmiyor hala sadece aileler
Duygu_12 Ozum12 bilmiyorum bana göre varda kayinvalidemlere göre yetersiz bir karin bakalım yarın arkadaşim gelecek anliycak mi merak ediyorum
Gzm23 Duygu_12 Ayy inanmıyorum yaa aşırı düşüncesiz gerçekten valla hatırlatmak istemiyorum ama kaybın neden olmuştu
Duygu_12 Gzm23 bilinmiyor canım 9 ay hiç bir sıkıntı olmadi doğum sonrası direk aldilar emme refleksi yok kanında asit var diye araştirildi düşündükleri hastalik çikmadi genetiğe bağladılar şimdi hamileyim o yüzden aminosentez yaptirdim sonuç bekliyorum
elisammmm Ozum12 Benim de annemler biliyor sağolsunlar herkese söylemişler birde arkamdan ikiz olduğum için bebekleri de ikiz demişler 😂😂Kayınvalidem kimseye söyleme bizim tarafta dedi tek bir büyük kızı var o biliyor başka kimse bilmiyor en iyisi bence🤷♀️
Ozum12 elisammmm üç ay bitikten sonra söylenebilir heralde Kayınvalidem 3 ay bitsin söyleyelim artık diyor bana kalsa akrabalara hiç söylemem 😅
Zeyfat17 Ozum12 aileme kalp atışını duyunca ,arkadaş akraba 3 ay dolup cinsiyet belli olunca söyledim
Ozum12 Zeyfat17 bende sizin gibi aileleee söyledim cinsiyeti öğrendikten sonra söylerim geri kalana 3 ay bitsinde
benimmdunyamm Ozum12 bizim akrabalarin ağzında laf.durmaz o aman kimseye deme derken derken herkes duyar 🤣🤣
Ozum12 benimmdunyamm valla bende kayınvalidemi sıkı tembihledim oda iç aya girdim siye söylemeye kalktı bitmesini bekle dedim 😂
Withbaby O kadar sabırsızım ki öğrendiğim gün herkese söyledim 4+2ydi daha sonra pişman oldum tabi de şükür hiç bir sorun yaşamadık💕
Supermumy Ben hemen herkese söylemiştim, sonra 7.hafta kaybedince bebişi insanlara her söylediğimde acıyı tekrar tekrar yaşamıştım. Şimdi olduğunda 3.aya kadar ailem dışında kimseye söylemicem, sonrası zor oluyor :(
Ozum12 Supermumy rabbim birdaha yaşatmasın inşallah birdahakini sağ Salim kucağınıza alırsınız bende 3 at bitene kadar akrabalara söylemiyorum