Melek34578890 Merhaba medilife beylikdüzü hastnesine giden memnun kalan önerebileceğiniz doktor var mı kendi doktorum hastaneden ayrıldı
yagmurrrra Melek34578890 Zeynep Bedia 👍🏻 Harika bi doktor arkadaşımda onda doğurdu bende şimdi hamileyim ona gidicem
TnE_ Melek34578890 ben de Halil beye gidiyorum oda sonuna kadar gidiyo sezaryen diyip gecistirmiyo. Çok tatlı bi doktor suan 40+0 ım normal için elinden geleni yapıyor şartlar uygun diye 😊 bir de sadece Ali beye gitmeni önermem 😊
Bccsn Melek34578890 betül kuruydu sanırım ona gitmiştim birkaç hafta çok iyiydi ama hastane çok kötüydü değiştirdim doktoru
Sdashn Melek34578890 Ali Sunal canım hiç düşünmeden gidebilirsin ben çok memnunun çevrem de çok giden oldu onlar da çok memnun 🥰
Melek34578890 Özel muayene actı kendi doktorum doğal olarak fiyatlarıda arttı bilmiyorum ne yapacagım
Melek34578890 Doğum için hastanedeyken 4 bin liraya anlasmıstık suan ayrılınca 10 bin bandına cıkmıs o da bütcemi asıyor malesef muayenesi de 500 olmus bilmiyorum ne yapacağımı
yagmurrrra Melek34578890 isteğe bağlı sezeryanda yapar ama normal doğumcu son ana kadar bekliyor normal doğum için. Arkadaşımda normal yaptı direk açılmıyor diyip almıyor sezeryana arkadaşım kaç saat sürdü bekledi uğraştı normal doğurdu
yagmurrrra Melek34578890 çok tatlı dilli bi kadın sorulara güzel güzel cevap veriyor ilgili çok ☺️ Hatta yarın randevum var bedia hanıma☺️
Melek34578890 yagmurrrra cok teşekkür ederim cevabınız için bende o zaman kendisine gideyim ins bazı doktorlar hemen sezeryana alıyor güven ilişkisi kurulamıyor o yüzden insan tedirgin oluyor ister istemez
Melek34578890 yagmurrrra bende acaba yarın sabah erken gitsem randevusuz alır mı cünkü randevusu yok ve benimde o kadar zamanım yok bir an önce görüşsem iyi olur kendisiyle
Melek34578890 TnE_ cok teşekkür ederim cevabınız için halil bey içinde bir ramdevu sorayım o zaman hastane odaları nasıl peki birde doğum ücretini görüştünüz mü siz
yagmurrrra Melek34578890 valla bende yarın sabah randevusuz gidicem☺️ Bikaç ay önce gittiğimde randevusuzda alıyordu inşallah hala alıyordur
TnE_ Melek34578890 kesinlikle gidin derim. Normal 2800 sezaryen 3800 du yanlis değilsem bir de covid testi ücreti ve oda ücreti var bunlara ek olarak
Melek34578890 yagmurrrra öyle mi insallah alır 8:30 da mı geliyor doktorlar acaba bende erken saatte gideyim en azından ilk alır belki diye düşündüm
yagmurrrra Melek34578890 8buçukta gelmiş olur heralde bende erken saatte gelicem eskiden bi randevulu bi randevusuz alıyordu sırayla inşallah alıyordur ki alır diye düşünüyorum
Melek34578890 Bccsn hastane cok kalabalık diye yorumlar görüyorum bu yüzden mi yoksa baska bi sebebi var mı
Melek34578890 yagmurrrra ya umarım bazen doktorlar almıyorlar o yüzden insallah güzel gecer siz kaç haftalık hamilesiniz