Esrabozkurtt Kızlar bu kapı süsünü 55 liraya yaptırdım ayıcığı dahil çok kaliteli çok güzel dün kargoya çıktı sabah elimdeydi. Çiçeklerle kurumuş buğdayla süsleme yapacağım size bu halinide atayım dedim. Sizede fikir olsun çok pahalı kapı süslerine para vermeye gerek yok süslerle toplam 100 liraya mâl etmiş oluyorum 🥳 İnstagram adresleri @baslazerkesim [https://imgyukle.com/f/2022/02/23/EuoQg6.jpg](https://)
cigdem4154 Esrabozkurtt çok güzeelmiş gerçekten bende buna benzer beğendim hem uygun hem sade ama yaptırmaktan vazgeçtim güzel günlerde kullanın 😊
Mrsde Esrabozkurtt yaa ayni yerden buna bende baktım ama benim baktigimda 90 tl yaziyordu üstünde 🤔 hatta 2ci ismede +10 yaziyordu sasirdm simdi görünce. Sayfaylami iletisime gecerek aldiniz acaba sitelerimi var birde kargo nekadrdi acaba kusura bakmayin cok soru sordm 🤣
Esrabozkurtt bebekveannesiii 55 liraya ne alabiliyoruz bu devirde ilk önce onu düşünmek lazım 😘 keşke video ekleyebilseydik kalınlığını ve kalitesini size özel çekip atardım siz daha pahalı olanlardan alabilirsiniz 🤷🏻♀️🥳
bebekveannesiii Esrabozkurtt bişey demedim zaten herkesin zevki farklı 😉 senin beğendiğini ben beğenmem, benim beğendiğimi sen beğenmezsin bu kadar basit
Esrabozkurtt Mrsde ben whatsapp numaralarına yazdım öyle iletişime geçtim acaba siz farklı model mi beğendiniz acaba fiyat farkı oluşmuş 🙄 kargoya 16 lira para verdim toplam 3 sayfası var ben yazdığım sayfalarından aldım ☺️
Mrsde Esrabozkurtt yok hayir aynisi tipkisi 😄 ben mesaj atmadim kendileri yazmisti fiyat ordwn bakmistim sayfa uzerinden hic iletisime gecmedim 90 tlyi görünce o yuzden sasirdim bende bir goruseyin o zaman evet 3 sayfasi vardi bende baktim 🥰 tesekkur ederim saolun
Esrabozkurtt Mrsde rica ederim sizde wpdan yazın bence görseli atıp çünkü bazen makrome ipler veya boyalar dahil oluyor onlarada dikkat edin ☺️
angelicaa Böyle bile çok hoş ve sade. Siz onu daha da güzelleştirirsiniz eminim. Her yerde yaldızlı, abartılı şeyler yapıyorlar küçücük çocuklara. Böylesi çok daha güzel☺️
esmerrmm Esrabozkurtt sade vd cok guzel ve dairenin etrafina yada sadece aşagisina kurdelelerle biseylerde ekleyebilirsin ama boylede guzel gule gule kullan cnm 💞