babymoomss MASAL6165 canım akıntım var kokulu bide göğsümden sıvı geliyor gebelik planlıyoruz muayene olmak istedim
Sennursss Hanife birben çok iyi bir doktordur şahsen benim annemin doktoruydu baya eskidir ve tecrübelidir tavsiye ederim
MASAL6165 babymoomss anldm benim doktorum çok iyi ama özel hem kadın hastalıkları hem tüp bebek uzmanı Medical Park hastanesi Hasan Tahsin sanisoglu Trabzon merkezde sana uyarsa oraya görün derim
birmumine MASAL6165 bizde tüp bebek başlayabiliriz süreciniz nasıl ilerledi Hasan beyi de düşünüyoruz
MASAL6165 babymoomss benim 2,5 sene çocuğum olmadı ilk tüp bebek tedavisiyle çok şükür şimdi 17 haftalık hamileyim doktorumdan da çok memnunum Rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
MASAL6165 birmumine Rabbim sizede nasip etsin en kısa zamanda hasan hoca çok iyi bı doktor tavsiye ederim
birmumine MASAL6165 yaa Rabbim bir avazda kurtarsın hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 😍
MASAL6165 birmumine yumurtlama sorunu vardı bende düzenli adet görmüyordum eşimde de sperm sayı ve hareketinde sorun vardı