Burcink Ben 2 kilo aldım 😬 zayıflayanlaro görünce sinirlerim bozluluyor 😄 bide cinsiyetini hala öğrenemedim inş. Yarına 😍
SaadetClnk Burcink 15+1 haftalık hamileyim kilo almadım henüz fakat almayacağım anlamına gelmiyor belki sizi bile geçebilirim🤗 Cinsiyeti ben de öğrenemedim henüz benimkine 2 hafta var😔
tugbaninmucizesi Burcink sadece 1 kilo aldim 14+1 im cok iyi gidiyo sadece bi kac kere mide bulantısı oldu 😊 cinsiyette 11+2 de %70 erkek dedi daha değişmedi 😊
Patito__ Burcink bende 14+0 bugün 1/2 kilo anca aldm oda ramazanda yani ilk ayimda aldm sonra duzenli ve saglikli beslendm almam durdu cinsiyetmizide bugun kesin ogrendik cok skur 💙
Papatyamoms DilaraBozkurt çok almışsın canım dikkat etmeye bak biraz bence sonra çok zorlanirsin zaten 4.aydan sonra hızlanmaya başlıyor anında
DilaraBozkurt Papatyamoms canım ikiz bizimkiler vitamin ilacından snra aldım kiloları aşırı bir yemekte tüketmiyorum
tugbaninmucizesi Feraymali ayyy ikiz olsa 10 kilo da alsam derim ki anayim ben hemde 2 tane var karnimda 😂
Merveaozturk Burcink 14+4 üz bizz😍💙 2 kilo verdim😇 cinsiyeti kesin olmamakla birlikte erkek olabilirmiş😊