Gzm23 MeryeM54 ayyy çok sevindim sonunda kavuşuyorsun bebişine 💃💃👏👏👏rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin sana 🙏🙏😘😘😘🌹doğumdan sonra post aç Tamam mı 😘
Royem62 MeryeM54 sağlıkla kucağına al canım bize de rabbim nasip etsin Anne olmayı dualarını eksik etme
Birminikcivciv MeryeM54 Allah yardımcın olsun bana da dua ettt (melis) isteyen herkese de. Kolaylıklar diliyorum 🙏♥️
Snemnemnem Ayyy bende sabah yarın gidiyorum suniyi verecek hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Gzm23 Snemnemnem ayyy rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım benlm mutlaka post aç doğumdan sonra 🙏🙏🙏😘😘🌸🌹
MeryeM54 Gzm23 yaa çok teşekkür ederim amin inşallah 🥰🥰 tabikide açarım ben çok okudum şimdi anlatma sırası bana geldi 😂
Gzm23 MeryeM54 aynen öyle sıra sende 😂😂bende 32+2 haftalığım zamanı gelince bende açacağım post valla ciddi ciddi söylüyorum morel oluyor ben bir kaç kişinin doğum postunu okudum doğum korkum geçti 😇
Birminikcivciv Yildizparlak Ben mesaj yazıyorum hapy Mom sürekli çıkış yapıyor ne yazık ki kaç gündür kullanamıyorum kaç kere cevap yazdım sana