Sbm050421 11+5 haftalık hamileyim , her yerde uyumak istemem normal miiii ? Havada karada denizde otobüste durakta koltukta hatta ayakta 😂😂😂
MucizemmBenimm Sbm050421 merhabalar bende 11+4 üm ve son zamanlarda cidden bende öyleyim🙈 bir de bişey danışacam iki gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda ve karnımda hafif ağrı var hatta dün sol bacağıma vuruyordu ağrısı ama akşam dinlenince geçti şimdi işteyim ve yine var ağrım normal mi sizce 🙈 sizlerde de oluyor mu🌺
Elif_avc_ Sbm050421 canım. Bi.z 15 haftalık olduk. Çok şükür. Ben hala aynıyım. Manyak gıbıyım yemek yerken bıle gözlerim gııdyor. Birde kullandığım ilaçların etkısı oluyor o da olabılır. Uyku aramda Afedersin. Lavaboya gııdyorum. Çıkmak istemiyorum. Uykum gelıyır 😅😂😂.
yagmur50 MucizemmBenimm aynı ağrı bende de var endişeliyim biraz ama cuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım normal mi diye
Sbm050421 MucizemmBenimm bu konuyla ilgili bir bilgim yok ne yazık ki ben yaşamadım ama ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum 😇
MucizemmBenimm yagmur50 cumartesi kontrolüm vardı herşey yolunda aslında ama iki gündür başladı bu ağrılar 🙈 dayanamadım şimdi yazdım doktoruma verdiği cevabı aynen iletiyorum 😅 sizinde içiniz rahatlasın 😅 “Merhaba kanama ya da lekelenme yoksa ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum bol su için size magnezyum de başlayalım akşam yatmadan bir tane alın”
Sbm050421 Elif_avc_ 😂😂😂 ayy sizi çok iyi alıyorum cinsiyetiniz belli oldu mu ? Çok uykusu gelenin ve ya uyuyanın cinsiyeti erkek olur diye bir söylenti var da 😄
Deletedmom622772 Sbm050421 o haftalarda yemeğe gittiğimiz restaurantın masasında uyuyakalmıstım 😂😂 zamanla biraz düzenleniyor ama o uykunun agırlıgı hala var bende birde ekleyeyim doktorum bu durumun bebek gelişimi açısından iyi olduğunu söylemişti
gizzzy35 Sbm050421 İkinci trimester da düzeliyor. Ama ben 30 haftalık oluyorum son trimesterda yine aynı uyku halleri başladı 😅