Symn 13+3 haftalık hamileyim kızlar aşırı derecede baş ağrım oluyor zonkluyor resmen kulaklarıma vuruyor internette okudum hormonlar ve damar genişlemesi diyor ilaçta istemedim doktordan benim gibi olan var mı?
crescent_ Symn ben o haftalarda çok çektim. Üstelik yaza da denk gelmişti ve sıcak da tetikliyordu. Doktorum parol önerdi fakat kar etmedi. Bir de günde 1-2 fincan Türk Kahvesi önerdi. 10 dk da kesti tüm ağrımı. Bir deneyin belki kârı olur. Geçmiş olsun. 3 hafta sürdü bu arada bu ağrılar. Sonra birden kesildi
pPapatya Symn 15+4 günlük hamileyim. 4 gündür inanılmaz baş ağrısı çekiyorum. Doktorum parol verdi ama faydasını göremedim. 😫😫😫
Hande2017 Bende 12 haftalığım benimde ikigündür zonklama şeklinde aynı zamanda tansiyonumda çok düşüyor.İlaç değil bol sıvı tüketimi önerdi doktorum.İnşAllah sık olmaz😕
Kmelikem Hande2017 aynen 11+3 teyim baş ağrısıyla uyuyup baş ağrısıyla uyanıyorum 🙁 Allah yardımcımız olsun 🙁
Zynpslt Nane yağı kullanıyorum bende iki gündür anlık ferahlatıo tamamen geçirmio ama gece uyuyamıyordum onu alnıma sürüp yatınca rahatca uyuyorum 😊
Elabadeninannesi Bende o haftalarda öyleydim ve geçmiyor ama ilaç önermedi bana doktor hiç ılık duş iyi geliyo kızlar bide bi tanıdığımız bi bardak suyun içine 21tane ihlas suresi ve fatiha suresi oku üfle iç hergün şifa demek zaten iyi gelir demişti ben yapıyorum şükür ağrım olmadı kızlar hiç.
MerveDC Merhaba! Bende 13+3 haftalığım ama başım o kadar çok ayırmıyor arada zonkluyor sadece kişiden kişiye değişiyor olabilir
Melisasa Bana doktorum minoset içebileceğimi herhangi bi sıkıntı yaratmayacağını söylemişti içtim çok şükür bi problemde yaşamadım
Zhlinn Benmde inanılmaz ağrım oluyor,buz kutlesını gözlerimi karanlık odada kapayıp buz kompleksi yapıyorum canm. Kafamı duvardan duvara vurma isteği gelse de ilaç almıyorum. Bide çin yağıyla masaj çok duydum ama kullanmadım hiç..
Esgi Birincisi bol su içmen lazım , ikincisi patatesi soy ikiye ya da üçe ayır alnına koy üstünede bir tane eşarp bağlayıp karanlık bir yerde 1 saat dur. Bunlarla da olmazsa enseni soğuk suyla yıka. Ben böyle yapıyordum 😊