TubaDuruFeridun emineisk28 Kayseri muayene 400,nst 150 sezeryan 8000 o da yılbaşı öncesi anlaştığımız için..
TubaDuruFeridun Burcusenkoc Acıbadem hastanesi ,memnunum doktorumdan. Doğuma 2 haftam kaldı 🥰 sanırım yılbaşından sonra pahalandı biraz ama biz daha önce fiyatta anlaşmıştık.
Kyb Burcusenkoc hemde cok memnunum sezaryan oldum hemen ayaklandım gören sasırıyordu..aladdin beyin tek kötü yönü hiç konusmaması maalesef😊
mrcmrc1903 Ankara doğum paketleri 10 bin ile 15 bin aralığında araştırdığım hastanelerde ve kliniklerde. Muayeneyeler 500 tl civarında. Eminekckgny
Eminekckgny Nrftm acaba doğum paketi hakkında bilginiz var mi sanırım bir kaç hastane de çalışıyormuş anlaşmalı hastanede doğum Kendi kliniğinde mi oluyor yoksa anlaşmalı ilan hastanelerde mi
Nrftm Eminekckgny Anlaşmalı iki hastanesi var sadece doğumda seçilen hastaneye gidilip doğum yapılıyor diğer bütün işlemler klinikte
Asena17 emineisk28 muayene 175 tl dogum 4000 tl ama doktorum kendi indirim yapicak bayadir hastasiyim aile olduk artik sagolsun ne kadar indirim olur bilmem :)
Burcusenkoc Kyb evet ya muayenelerde bile öyle ki 😃 çok nadir bilgi verdiği bakıyor 2 kelime o kadar benim de az kaldı çok korkuyorum bakalım ilk doğumum iyi geçer inşallah kaçıncı haftta da alıyor canım birde doğumdan bir gün sonra kontrol ediyor mu tekrar