Lulikli ne güzel bende Abdurrahman Akçay gidiyorum ilk doğumum da devlet Hastanesi’ne gitmiştim çok pişman oldum hiç ilgilenmediler hele ki doğum da hiç ilgilenmediler dr suyun azalmış dedi günüm gelmemişti suni sancı verdi doğum haneye koydular bidaha ilgilenen olmadı afedersiniz insan mı doğuyor hayvan mı doğuyor belli değildi gelen elini soktu giden elini soktu… Doğumhane de kadının biri bebek geliyor diye bağırıyordu ebe yalan söyleme daha gelmez dedi gitti baktılar ki kadın doğurmaya başlamış kadının biri de doğumda bağırıyordu bağırma seni dinlemek zorunda değiliz diye azarladı ebe 🤦 sanki ordaki çalışanlar bedava çalışıyor… Doğuma Perşembe günü saat 15.00 gibi girdim cuma günü 12.00 de kusmaya başlayınca suyumu patlattılar bebek kakasını yapmış dediler sezeryana aldılar zaten suyum az suyum az olunca nasıl normal doğum olacak ki demi🤦 doğumdan sonra bizi yoğun bakıma aldılar yoğun bakım buz gibiydi üşüdüm üstümüzü örtmeye çalıştım örtme dedi hemşireler kız yenidoğan bebek sümüklü olur mu oğlum sümüklüydü hasteneden çıktığımız da sonra gün güne gün güne oğlum emmez oldu mama içmez oldu meğersem kakası boğazında mikrop oluşturmuştur 3aylıken 3.5 kiloydu oğlum tıp Hastanesi’ne gittik orda da hiç ilgilenmediler bu çocuğa fazla Umut bağlamayın fazla yaşamaz ölür siz bunu bize verin biz kadavra yapalım dediler🤦 en son Ankara dış kapı Hastanesi’ne götürdük ora bildi derdini 20 gün hastane yattık öylelikle iyi oldu çok şükür… Uzun lafın kısası para yerine geliyor ama can yerine gelmez 2.gebeliğimde bu ümit hastanesine gittik çok güzel ilgilendiler doğumda da doğumdan sonra da emzirmesini filan öğrettiler şimdi 3.gebeliğim yine ümit hastanesine gidiyoruz Allah razı olsun doktordan çok güzel ilgileniyor dediğim gibi para yerine gelir ama can yerine gelmez