Haticebykkya Kızlar bişey sorucam ikili testlerde özel hastaneler ekstra ücret alınıyor mu bilginiz var mı acaba ilk gebeliğim?
meeloos-01 slyyl8768- Evet Konya’dayım. Kadın doğum a gidiyorum şimdilik. Selçuklu tıp fakültesinde profesör buldum özel muayenisi olan bir doktor ona devam edeceğiz
slyyl8768- meeloos-01 doktor ismi nedir ne kadar muayene ücreti ve doğum İçin ne kadar istiyor ben yarın Kızılay a gideceğim doğum u konuşacağım ne kadar olduğu ile ilgili çok afaki fiyat verirlerse mecbur başka doktor bakacağım kendime o yüzden soruyorum
Nursahdemirayak emineisk28 Bandırmada yaşıyorum. Muayene ücreti 185. Doğum 4800 normal 5400dü galiba sezeryan da. Epirudalin fiyatını bilmiyorum 2020de 1000di şu an 2 rahat vardır.
Merv_cnl minikmucizemmmmmmm Ümit Aydın ( mükemmel bi doktor) doktor arayanlara gözü kapalı tavsiyemdir
Gizemcey İzmir SADA HAS. Muayene 240 NST 110 Doğum 5500 İzmir ÇINARLI HAS. Muayene 190 NST ücretsiz Doğum 4950
Deletedmom627372 emineisk28 Gaziantep Ncr hastanesi normal doğum ikinci çocuk 3000 dedi bugün aradım sigortalı muayene de 215
Melek3447 Mrv135 muayene ücreti sigortalıyım bn 210 lira sigortasız 270 filiz hanıma gidiyorum ben ama doğum fiyatı için henüz konuşmadım mart ın 20 sinden sonra gidicem fiyat alıcam
MrwGngrn Dilek6129 Evet doğru diyorsun. Gerçekten bebekle ilgili olan her şey çok pahalı ve alınacak da bir çok şey var. Her açıdan işimiz çok zor Bana sorsaydı kalp atışını dinlemek ister misin diye bende istemem derdim. Daha öncede de birinden duymuştum zarar veriyor bebeğe demişti. Doktor çok önemli. Biraz önce netleştirmem lazım