Hapyymami Kızlar merhaba dün kahverengi leke gördüm doktorda progesteron iğnesi verdi ve korkuyorum biraz 12+4 haftalık gebeyim daha önce bu ipneden olan var mı aç tok karın farkeder mi ve iğne nereden vurulur?
HilalEyce Hapyymami kalça dan vuruluyor bende 10. Haftamda oldum biraz ağrı yapıyor çok yağlıymış hemşire de öyle söyledi iğneden sonra biraz yürümenizi tavsiye ederim ilaç hemen dağılsın. Ben gece oldum toktum
oykklc09 Hapyymami merhaba bende 5+3′üm benimde pazartesi. Kanamam oldu bildiğin böyle, koyu kırmızı bir kanamam oldu. Doktorum düşük %1 dedi keseyi gördüm bir sorun yoktu. Ama banada ilacını ve iğnesini verdi ben acile gidip vuruluyorum şu an kanamam kesildi. Korkma kuzum içini ferah tut 🌼❤️
Ebrugy Hapyymami ben tüp bebekte vuruyordum sabah akşam göbeğim den vuruyordum.sadece ovala vurduğun yeri ilaç dağılsın yağlı olduğu için beze gibi duruyo
Villanelle Kalçadan yapılıyor, aç tok fark etmez. Çok acıtır, hem vurulurken yakar hem de sonrasında hassasiyet yapar 2 3 gün civarı. Ama etkili bir ilaç, benim kanama alanım vardı 11.haftada. 2 iğnede kesti kanamayı ve bir daha olmadı
ada58 Hapyymami progestan günlük depo edilen bir iğneymiş, 2 doktorum var diğeri söylemişti. her gün vurunmanız gerekiyor. pruloton vurunmak gerekiyormuş her gün iğne vurunmayacaksanız bence onu bi sorun. haftalık depo ediliyormuş ben de sonradan öğrendim. aradaki farkı sanırım doktorlar es geçiyor
Babybaby033 Hapyymami benim 23 haftalık bende de oldu bende cok korkuyorum ama doktor bir şey yok olur öyle şeyler dedi geçti anlam veremedim