Mirzanin_annesi2018 14 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim doktor bugün iksiini kıza benzetiyorum dedi ama bişey alma net söylemiyorum dedi tahmin ediyorum dedi iki hafta sonra net söylerim dedi nasıl gecicek bu iki hafta ya acaba ikisi kizmi
elf0 Mirzanin_annesi2018 bekleyin bence bana da 11 haftalık özeldeki kız dedi ikisi de , 13 haftalık devlette yine kız dedi ikisi 15 haftalık olunca özelde kontrolde kesin olarak ikisi de erkek dediler 🤗 o yüzden acele etmeyin bence henüz belli olmayınca kız diyolar çünkü
twinboymama Mirzanin_annesi2018 daha 9 haftalık gebeyim ben. cinsiyet öğrenme günleri geliyo mu gerçekten 🤪
Mirzanin_annesi2018 elf0 banada özel dedi bugün tahmin etti yani haftaya devlete gidicem bakalam orası soylicekmi en guzel detaylı ultrasonda netlesiyorda çok merak ediyorum iste 🙈 sizin kaç haftalık oldular sağlıkla gelsinler 🙏
elf0 Mirzanin_annesi2018 yarın 16 haftalık oluyoruz geçen Cumartesi günü söyledi bana da dpltor kesin erkek dedi de değişmez heralde 🙈🙈 ikisi de erkekmiş benim Siz detaylı ultrasona mı gidiceksiniz? O zaman kesin belli olur detaylıda net anlaşılır diyolar 🥰 çok stres yapıyo insan gerçekten de bian önce öğrensem keşke diyo şimdi de isim arama derdine girdim ben de 😃😃
Mirzanin_annesi2018 elf0 yok detaylı ultrason 20 haftada oluyo ozelde renkli ultrasonda 21 haftadan itibaren aliyolarmis haftaya devlet söyler net bana inşallah 🙏 bnm Bir oğlum var 3 yaşında bakalım çok merak ediyorum 🙈🙏
Anisalenamom Ben 14 haftaligim Doktor birine erkek dedi tabi 15inde tekrar gidecegim o zaman net belli olur 🥰 Birde Burda 18 haftalik girecem detayliya ikizlerde öyleymis bakalim saglikli olsunlar da önemli degil bir kizim var 🥰
TazeAnne06 16 haftalık çift yuurta ikiziyiz doltor ikisine de erkek dedi net diye bişey yok eve gideceğimizin garantisi varmı ama ben öyle gördüm dedi😅😅😅