AyseFahriYalcn Bayram a köye gittim geldim evi temizledim artık geri sayıyorum heyacan dorukta siz neler yapıyorsunuz kızlar
Ozgesah355 AyseFahriYalcn bizimde son 8.. Ama ne açılma var ne nişan 🤷♀️ sancı çıkıyor öyle çok da değil. Artık yürüyüş egzersiz yapcak takatim de kalmadı çatım çok ağrıyor yatıyorum anca 🤣🤣
Semakacan AyseFahriYalcn bizde son 19 bakalım ne olur belirtilerim ne zaman başlar hayırlısı artık hepimiz için
Ayselsilahimigetir AyseFahriYalcn son 18 gün ve hic bi belirti rahatsızlık yok sanki 5 6 aylik hamileyim gibi göbüste küçük 3 ay daha devam edebilrm böyle ama daha fazla beklemek istemiyorum tabi 🙂
Prensesininannesi AyseFahriYalcn Son 12 belirti yok artık dayanamıyorum kollarıma almak istiyorum ama gelesi yok gibi ☺️
AyseFahriYalcn Ozgesah355 benimde çatı ağrım oluyor canım yürümekte zorlanıyorum yokuş çıkamıyorum resmen benim sezeryan olacak
Ozgesah355 AyseFahriYalcn anladım canım sen mi istedin sezeryan olmasını doktorun yönlendirmesi mi canm
AyseFahriYalcn Ayselsilahimigetir ilk gebelikse normal canım bende ilkte oyleydim ama doğum sayısı fazlasına daha ağır geçiyor hamilelik 🤰