Rumuz_07 Kızlar yeni doğan alışverişinde emzik şimdilik kullanmayı düşünmediğim için almayacağım. Ama biberon almak şart mı yani lazım oluyor mu? Aldıysanız Hangi marka ve ne aldınız
Denzk Rumuz_07 doğduğunda meme tutmazsa emmezse veya sütün gelmezse maamyla besliyorlar aldım ben o yüzden anne memesine en yakın aventmiş. Bir küçük bir büyük avent biberon ve emzikler aldım. Uygun fiyatlı değil
Birgul Rumuz_07 philips avent aldım, çok memnunum. Koku yapmıyo, bebek çekmedikçe sızdırmıyo ve ben emzirirken de kullandım meme+mama gittiğim için hiç meme reddi yaşamadım.
Tgbpoyraz Rumuz_07 kesiklikle şırıngayla verilmeli avent almıştım oğlumda meme reddi yaptı emziremedim 🤷🏼♀️
Funday35 Rumuz_07 Ben zorunlu sezeryan olucağım sütüm hemen gelmeye bilir diye aldım anne memesine en yakın ve gaz yapmayan Dr.browns Options+ Antikolik aldım emzikte avent ultra Air emzik aldım .
Ozgeztrk Emzikte mam biberonda mam antikolik aldım daha kullanamadık allah nasib ederde kullanırız insallah kız kardeşimdede avent kullandık ilk doğdugunda emzikte avent di sonralarda mam kullanmaya basladık onada her iki markada cok iyidi
Ssultannnnn Rumuz_07 ben kullanir miyim bilmiyorum ama hazirda kalsin diye dr browns option kolik bebekler icin olani aldim gaz yapmasin diye emzik de philips awent ultra air aldim her zmaan vermem emzigi ama arada kullanmasi icin onuda hazrda bekletiyorum