Dnurr Merhaba kızlar 😊29.haftamızdayız deterjan işine karar verip yavaştan hazırlanmaya başlamak istiyorum.Siz bebişlerinizin kıyafetlerini eşyalarını neyle yıkadınız acaba?
cilemcoskun Dnurr Siveno ve baby’s green aldım ben, henüz sadece sivenoyu kullandım ilk yıkayıp yerleştirirken.
Dnurr cilemcoskun siveno markasını hiç duymamıştım araştırcam bunu da teşekkür ediyorum tavsiyeniz için
Dnurr Kucukmucize sıvı deterjan olursa daha iyi olur dedi herkes toz deterjan kalıntısı kalmasın diyeymiş.teşekkür ederim öneriniz için😊
minikportakal Dnurr green clean aldım ben bitkisel burdan annelerimizin de tavsiyesiyle aldım biraz pahalı ama bütçen varsa alabilirsin güzel yorumlar da çok iyiydi ben leke çıkarıcıyla birlikte aldım
Mysaa Dnurr unı baby kullanmıştım dalinde kullandım zaten uzun sure gidiyor bi zararınıda görmedim hiç canım
Mervepera Dnurr bende burda en çok onu gördüğüm için aldim🤭🤭 zaten lekesiz çamaşırlar doğunca daha iyi anlariz herkesin memnun kaldığı farklı oluyor sonuçta baktim olmadı değiştiririm diye düşündüm bende🤭🤭🤭