Ahucum Ahg benim ondan baska,rahim agzi kisalmam var,serklaj oldum dun,dikis yapdilar.o yuzden kalkamiyorum,hep yatiyorum.kanama alanim amma yok.sizde sabr edin kanama alaniniz tamam cekilsin,sonra baska bi durum yoksa normal hayatiniza donun
Civcivim000 Mucizeannesi28 tam 3 ay doluyor risk kalkıyor derken gece kanamayla bi anda uykumdan uyanmıştım bardaktan boşalır gibi kıpkırmızı doktora gittik ama ben tamam diyorum gitti yani bebek bu kadar kanamaya çünkü leke falan değil baya baya geliyor baktık kalbi atıyor ben şaşkın doktor ultrasonla baktı alttan baktı sebebini çözemedi bi gece hastanede kaldım serum progestan proluton iğne kalçamın altına yastık koydurdu doktor sabaha kadar kldım hastanede sabah tekrar muayene etti görünen bi sorun yoktu eve çıktım progestan devam ettim kan kahverengi lekelenmelere dönüp 6.günde tamamen kesildi doktora dedm ben artık riskli hamile miyim yatcak mıyım hep hayır dedi sağlıklı olan bebek her türlü tutunur sağlıksız olan yatsan da gider görünen belli bi sorunun yok aşırı kendini zorlamadan normal hayatına devam edebilirsin dedi. Gezdim de uzun yola da gittim iş de yaptım . Bi daha tekrarı olmadı çok şükür. 37 haftadayız doğum bekliyoruz. Stres yapmamaya çalışın o bebeği daha çok olumsuz etkiler. Her kanamanın sonucu kayıp olmuyor doktorunuzu dinleyin Allaha emanet bebeğiniz inşallah her şey yolunda ilerler🤲