MoonlightHazal Mucizeannesi28 benimde 8. haftada kanamam olmuştu yatış verip kontrol altına aldılar şu an 33+2 yım çok şükür bi sknt yok 🤗
okuyor Mucizeannesi28 12-14. Haftalara kadar kahverengi leke şeklinde kanamam vardı. 30 haftam bitti. Sağlıklı bebeğim
Kavakyellerihercai Mucizeannesi28 benimde kanamam var iki gündür çıldırdım evde bir Şey olacak diye sürekli tuvalete gidiyorum kan geldi mi diye 😔
Ahucum Tabii ki var,doktor dediklerine dikkat et,korkma.oluyor ilk basda bazen.doktorun takibe alirsa,bisey olmaz,InsAllah.bendede icerde kanama sahesi vardi, 13 haftada kayboldugunu soyledi doktor.olur oyle.yeter ki,stress yapma,ilaclarini al,dikkat et
Mucizeannesi28 Ahucum Yapıyorum zaten tam geçti diyorum bı kerede olsa gelmeye başladı korktuyi bı tanede kimyasal gebelik var
Ahg Ahucum kaybolduktan sonra normal hayatınıza döndünüz mü benim de kanama alanım var son gittiğimizde çok küçük kalmış sonraki gelişine biter dedi doktor yatıyorum sürekli ne zaman normale dönerim merak ediyorum 😔
Mucizeannesi28 MoonlightHazal Benimde aynı yatış oldu şükür daha iyi de işte. Korkuyorum ara ara akıntı geliyo siyah gibi bişey
MoonlightHazal Mucizeannesi28 benimde devam etmişti bir kaç gün ama sonrasında olmadı birşey çok fazla ayakta durmayın yormayın kendinizi
Meri3220 Kavakyellerihercai sürekli gitme işte wc ihtiyacın olduğunda git sürekli ayağa kalkmak yerine birkaç gün yat streste yapmamaya çalış oyun falan oyna film izle kafan başka yere gitsin senin için daha iyi olacaktır canım
Meri3220 Mucizeannesi28 stres yapma 7 8 hafta olsa yine iyi 5 haftalıkken oldu 3 gün wc hariç yattım şükür geçti ama dikkat ettim progestan fitil kullandım bol bol su içtim birde
Mucizeannesi28 Meri3220 Benim 5 haftalık Ken olmuştu hadi o zman yerleşme dedim bn ama simdiyi anlamadım. Kesenin etrafinda kanama odağı da yok anlaşılmdi zaten
Mucizeannesi28 Kavakyellerihercai İlk günler resmen adet gördüm ya bn. Bildin kırmızı ve parça parçaydı rabbim tekrar yaşatmasın o günleri
Yagmurak5 Mucizeannesi28 benim 9. Haftadan 17. Haftaya kadar olmuştu biraz progestan kullandım bir sorun olmamıştı
Ahucum Ahg benim ondan baska,rahim agzi kisalmam var,serklaj oldum dun,dikis yapdilar.o yuzden kalkamiyorum,hep yatiyorum.kanama alanim amma yok.sizde sabr edin kanama alaniniz tamam cekilsin,sonra baska bi durum yoksa normal hayatiniza donun
Yagmurak5 Kavakyellerihercai hafif bel ağrım vardı açıkçası hiç bir iş yapmadım kimseyle de görüşmedim uzulmeyin strese girmeyin çokta sağlıklı bir çocuk doğurdum bir sorun olmadı dilerim sizde aynı şekilde kucaginizda görürsünüz 💜