momyy__ 21 haftalık hamileyim biraz soğuk aldm bu gün bebeğin haraketlerini hissetmedim normalde de öyle çok hissetmem hissetmek için yapabileceğim yiyebilecegim bişey varmı
Mervekrmn @momyy__ cıkolata yıyıp sol tarafınıza uzanın onunla konusun karnınıızı sevın o haftalar bende tam net hıssetmıyordum ara ara hıssedıyordum endıselenmeyın🌸
momyy__ Mervekrmn evet ben normalde de pek hissetmiyorum gün içinde iki en fazla üç defa fln bu gün soğuk aldığım için biraz endişelendim acaba onuda etkiledi mi diye ilk gebeligim biraz pinpirikliyim🤷
Glsnisa14 Dinlenmelisin abartmamak kaydıyla tatlı yiyebilirsin. hamilelikte kendine çok dikkat etmelisin Allah korusun bebeğimde gaz olmasın sancı olmasın sonra doğumdan sonra da kendini sıcak tut
Mervekrmn @momyy__ benımde ılk hamılelıgım bende hıssedemeyınce hemen panıklıyorum ama o haftalarda cok net hıssedılmıyor ılerleyen haftalarda daha ıyı anlarsınız endıselenmeyın 😊
Madonna Sirtiniza yastık koyun yarı oturur pozisyonda biraz durun sesli bir müzik açın tatlı birseyler yerseniz hareketini hissedersiniz bence bende bu işe yarıyor sizdede yarar bekli
momyy__ Mervekrmn gerçekten güzel tesadüf masallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
momyy__ Mervekrmn 2019 Eylül ayında evlendim o günden beri istiyoruz her şeyin günü saati var işte yeni nasip oldu
Mervekrmn @momyy__ amın amın ınsallah saglıcakla 🤲 Bızde hazıran 2019 da evlendık evlendıgımızden berı hıc korunmadık ama herseyın bı vaktı zamanı var ıste sabır acı meyvesı tatlıdır demısler cok sukur Rabbım aratmadı daha fazla 😊