tontonhanim RonyaArin sağol canım bence de öyle ama yumurtlama ve çatlama farklı mı dün gece baya adet oluyorum gibi kasık ve karnım ağrıdı ayaklarım buz kesti şimdi bişe yok ovulasyon pozitif C çizgisiyle eşit
RonyaArin tontonhanim yumurtlama.ve çatlama günü değerlendirince bebis tutma ihtimali yüksek bakalm hayrlisu olsun ..ama ovilasyon testi neden acaba öyle koyu çıktı ki bende merak ettm yarin bidaha yap belli olur canm .
Mrv135 tontonhanim İki hafta önce korunmasız olsaydı hamile olabilirsiniz diyicektimm 11-12 gün sonra falan erken gebelik testinde çıkar.
tontonhanim Mrv135 adet sonrasını beklicem sanırım 🤗 dediğiniz doğru ilk gebeliğimde 3 ay önce 4 aylıkken kaybettim ama öğrendiğimde adetime 8 gün vardı 😀 ve kan testinde de 275 ti değerim bu defa erken sanırım ama kahverengi kanlı akıntı vs beni hem korkuttu hem de şüphelendirdi
Mrv135 tontonhanim Ya belki yerleşme kanaması da olabilir belli olmaz. Adetiniz ne zaman? Çok var mı?
tontonhanim @“RonyaArin”# En baştaki dün gece 12de Ortadaki bu sabah aç susuz saat 11 de Sondaki 5 dk önce sıvı alımına dikkat ederek 14:15 te Neden böyle ki ben de anlamadım normalde yumurtlamam da düzenli olurdu bu ay böyle bişe yaşıyorum
RonyaArin tontonhanim halla hala baya baya net çıkmış erken olduğu için hamilelik var diyip seni umutlandmak istemiorm canm ama normal da degl .sen cumartesi pazar günü yumurtlama gördün mü. Test mi yaptın ogunlerde
tontonhanim RonyaArin evet gördüm hatta ilk defa kanamalı kahverengimsi oldu bir iki gün önce normal kahverengi akıntım oldu dün gece de adet olucam sandım öyle kasık ve karnım ağrıdı ama yok adet
RonyaArin tontonhanim belkide yerleşme kanaması olmuştur canm sen yarin tekrar bu testi yap eğer gene böyle cikarsa vardır birseyler .yaparken benide etiketlersn hayrlisi olsun inşallah hamilesindir benmde adet 6 gün kaldı bakalm
tontonhanim designermom bilmiyorum ki Perşembe günü doktoruma gittim cımartesı gecesini değerlendir çatlamak üzere dedi adetime 6 gün var yumurtlama devam eder mi ki 😏
designermom tontonhanim doktor yumurtanın gelişimine bakarak tahminde bulunur genelde.Bana da her an catlayabilir dedi 16,5 mmdi kontrole gittiğimde 3 gun sonra tam yumurtlama görmüştüm.Yanı yumurtan biraz daha büyümüş olabilir
Mrv135 tontonhanim Az kalmış test yapmayın bence çünkü son birliktelikler bu haftasonu olmuş. Gecikirse test yaparsınız.
tontonhanim designermom peki Cumartesi gecesi çatlar dedi normalde de takip ediyorum dediği gün denk geliyordu birde cumartesi akşamında kahverengimsi pembemsi uzayan akıntım oldu 2 defa bu akıntı geldi ve kesilde normalde yumurtlama gününde giç kanamaz beyaz akıntı olurdu bu defa ve ilk defa kanlıydı
motherofcats polikistik over olabilir benim de sık sık pozitif çıkardı ama aslında yumurtlama falan olmuyor hormon dalgalanmasından
tontonhanim motherofcats hayır çok şükür öyle bir sorunum yok perşembe doktoruma görünüp herşeyin normal olduğunu söyledi cumarteside yumurta çatlamak üzere dedi ama sanırım 2 defa yumurtladım
MorKelebek54 tontonhanim canim kan gelmesine bisi diuemem ama aslinda o pozitif demek degil. Yani tam olarak ne demek bilmiyorum onu neden oyle olur bilmiyorum ama yumurtlama günün de yaptığın testte ki iki cizgide ayni koyuluktq olup ya da kop koyu olmasi gerek yani bi tanesi koyu bitanesi silik olmicak.