Minikanne06 FeriDEniz prima kısır falan yapiyo israiş malı içinde kğmyasal var müslümanları azaltmak istiyorlar dediler korkuttular
SineMirayAksoyeri Minikanne06 hiçbirini kullanmadm! Prima çok iyi geldi ıslak mendil olarak bebedor çok iyi gerçekten alkolsüz kokusuz ama onu değiştirmek istersem unibaby
Marpling Minikanne06 Baharun2 Minikanne06 Kızlar kullananların dediğine göre en iyisi hugys bende alcaktım bulursanır stoklayın çünkü türkiye piyasasından çekiliyor yok artık
Minigininannesi Minikanne06 sleepy kullanıyorum kızıma 2 aylık oldu günde bi kez sebamed pisik önleyici sürüyorum gece yatarken onun dışında bir şeyde kullanmıyorum bi sorun yaşamadım. Dışa tasma da olmuyor kilosuna göre tam alınırsa 😊
Gozdealpu Molfix in 1 numarası sleepy nin 1 numarasından biraz büyük. 25. Gündeyiz ve 4. 40lı paketteyiz
MerveBeyza ben ilk doğduğunda prima aldım sürekli sızdırıyordu ve küçük geliyordu sonra sleepy kullanmaya başladım hem büyük hem sızdırmıyor çok memnunum
Baharun2 [bilinmeyen] aldım kanki marketten bizim burda özkayalar var ordan aldım bi de Carrefour da varmış
aslininkuzusu Minikanne06 huggies istiyordum bende ama Türkiye’den çekildi firma artık Türkiye üretimi ve satışı Yok satanlar ellerinde kalan stokları satıyorlar maalesef sleepy deneyeceğim bende bu yüzden oğluşum doğduğunda inşallah
NekwaSultan Minikanne06 huggies kaliplari küçük dar Komili en son kullandigimda cis toplaniyordu ama pisige iyi 1.5 senedir büyük ogluma sleepy kullanıyorum Kucugede ondan devam bim in bezi de guzel
Baharun2 parasetamoll yavrum bilmiyorum ki ben buldum şimdi bi marketten aldım bi paket sonra gidip iki paket daha alacam kalsın kenarda
Baharun2 Kızlar bence huggies 2 numarasını alın çünkü kalıp dar baya molfiksin bir numarasına eşit nerdeyse
Deletedmom404 Minikanne06 2 aydır sleppy kullanıyoruz sadece bez küçük geldiğinde sızdırdığını farkettim onun dışında bi sıkıntı yaşamadım ben
Baharun2 Gulnurkzn aynı bez bi süre sonradan pişik yapmaya başlıyomuş canım ,arkadaşım şimdi iki ay da bir değişik bez kullanıyorum dedi ne pişik olmuş ne de başka bişi