IlaydaOrhanKopuz BaharCihangir canım benim kendimce çözümlerim şunlar; bi küçük kase zeytinyağına yarım çay kaşığı kekik üç çay kaşığı pulbiber kadıştırıp sabahları aç karnına yarım dilim ekmek banıp yiyorum.erik hoşafı içiyorum öğlen ya da akşam bi bardak(blendırdan geçiriyorum) Ara öğünlerimden birin de bi kase yoğurda bi salatlık doğrayıp yiyorum.anın da çözüm olmasa da kısa zaman da düzene giriyor.
mehtap28 Sabahlari ac karnina yiyeceginiz 3-4 adet taze incir birebir, ayrica gece yatmadan önce bir bardak suya kuru kayisi ve kuru incir koyun sabah kalktiginizda ac karnina suda beklettiginiz inciri ve kayisi yeyin suyunu icin faydasini göreceksiniz.
deletedmom6295 BaharCihangir süt kabızlığı tetikler. su alımını fazla tutun ve kuru erik günde 3-4 tanr yeyin. zeytinyağı tüketin mutlaka
BaharCihangir Denizkizi deletedmom6295 az önce zeytinyagından yarım fincan içtimmm kusmamak için direndim ve kusmadım ama sonuç yind negatif 👎
deletedmom6295 BaharCihangir böyle bir sorun barsa acile gidin lavman yapsınlar ıkınmak doğumu tetikler. bağırsaklar boşaldıktan sonra da su tüketimini arttırın
Ozge1008 BaharCihangir benim kabızlık en büyül sorunum. Duyduğum her şeyi denedim fakat bana tek iyi gelen şeyi söyleyeyim sana. Kime söylesem işe yaramıştır. Şu doğadanın kayısılı form çayı var ya, işte çözüm onda. Hamile kaldığımda ben bunu içemezsem nasıl çıkarım tuvalete diye kara kara düşünmüştüm ama doktorum içebilirsin dedi. Bir zararı da yok yani için rahat olsun. Akşam yatmadan birkaç saat önce iç, sabah karnının ağrısıyla uyanacaksın. Her gün bir bardak içebilirsin😊
Nergiz31 BaharCihangir canim şeftali yeme kahve içme çiğ domates yeme kabız yapıyor armut ye hem kuru hem taze incir ye kuru incir ile gün kurusu kaysısını yıka bi iki dakika kaynat bırak öylece sabaha önce incirle kayısıyı ye sonra suyunu iç ben öyle yapıyorum bende kabızlık yüzünden ameliyat oldum o yüzden
Neroizm BaharCihangir chia tohumu alin marketten siddetle tavsiye ediyorum. Demir hapi icmeme ragmen hamileligim boyunca hic kabizlik yasamadim. Arkasinda nasil kullanacaginizi yaziyor, hem de besin degerleri yuksek oldugu icin hamilelikte cok faydali.
BaharCihangir Neroizm bende demir hapı gyneferon kullanıyorum fakat benimkisi ishal yapıyordu o bile cözüm olmadı
Gnygns Nurayocal benimki ne acı ne tatlı aman tavsiye eden kişi tatli biberle yapıyormuş. Ben tatli biber yiyemiyorum
Denizkizi BaharCihangir her bunye farklı canım yaa bırıne yarayan dıgerıne yaramıyor .. Allah yardımcın olsun .. Doktoruna sorsan ılac falan alsan olur mu acaba .. Ydaa lavman yapsan
deletedmom6295 BaharCihangir daha önce evde yapmadıysanız denemeyin derim acilde yapılışını görmüş olursunuz sonrası için size de tecrübe olur
GzdeSar BaharCihangir ben yaptım canım 10 dk sonra wc cıkabildim teyzem yapmısdı ama bana tek yapamazsın bence :(
Denizkizi BaharCihangir sızde sormusmussunuz zaten lavmanı 😊 30 haftalık oldugunuz ıcın zor olabılır esınız yada kız kardesınız varsa destek alın bence tek yapamazsınız sıkıntı olmasın
deletedmom213 BaharCihangir sıcak bir bardak suya yemek kaşığı bal koy. Sıcak sıcak iç. Sabah aç karna yap. Sonra üzerine elma erik armut ne varsa ye. Sonra acıkınca hoşaf iç. Yada yine meyve. Ben tüm gün böylw yapmştm. Fena ishal oldm sonra