Myssrblgn Fatma4495 Hiç mide yanması yaşamadım kızımın alnında hatta kulaklarında bile saç vardı. Ayrıca saç amniyon sıvısı içinde mideyle ne alakası var ki 😊
Deletedmom62627 Imasleeper ya şeyi şeyi, mısır patlatmıyorum kocamın boğazına kaçar boğulur diye korkuyorum? 😁😁😁😁😁😁😁😁
Imasleeper Deletedmom62627 hususjsjdnd neeeeeeee ben onu kaçırdım ya nasıl kaçırırım ahhaunajss 😂😂😂😂😂
Melos12 Fatma4495 miğde yanmam çoktu ve oğlum doğduğunda bebek hemşireleri bizim odamıza gelirken saçlı bebek diyorlarmış başka doğum yapan bayandan duymuştum 😂 şuan kızıma hamileyim ve gene miğde yanmalarım var🤦♀️
momiesbabies Fatma4495 Ben hiç kusmadım midem bulanmadı ve saçlı doğdu bence alakası yok çok şaşırmıştım hatta saçsız bekliyordum
Deletedmom62627 Imasleeper hahahahahahaha çok seviyomuş kocasını başına bişey gelecek diye ağlıyomuş hep yüzünebakıp bakıpağlıyomUŞ çok yakışıklıymış falan hdiagahahsjagsjdhsjsgjs
Imasleeper Deletedmom62627 vay anasını aşka bak yav gözlerim yaşardı bu nasııı aşk düşman başına ahaysujsjsjsksksks ben benim ki boğulsa gülerim ahsıdjdkdk bende vicdansız mıyım neyim amaan sinirliyim ona bugün kesin gülerdim jaısjdndndnd