biranneadayiyim Elf_28_34 pazartesi dediğin bu geçtiğimiz pazartesi mi peki. Bir sorum daha olacak. Son adet tarihin neydi
biranneadayiyim Elf_28_34 canım bak şimdi geçtiğimiz pazartesi sen sata göre 9+0 oluyorsun ve bebeğin ölçümü de o tarihte 24.24. Bu ölçüm tam 9+0 haftasının beklenen crl ölçümü ile uyumlu tamam mı. Yani doğru. Sat ile uyumlu. Gelelim devletin yaptığı ölçüme
biranneadayiyim Elf_28_34 devlete de gittiğinde sata göre 8+2 iken gitmişsin. Ama onların verdiği crl ölçüsü yani 11+4 crl, hafta olarak 7+2 ile uyumlu. Yani şöyle ki, ya geç döllenme olmuş bir hafta daha küçük bir bebeğin var, ya da tam haftasıyla uyumlu gidiyor..
Elf_28_34 biranneadayiyim Anladim canim cok tesekkur ederim. Ugrastirdim senide inşallah sende ne istiyorsan Allah gönlüne gore versin. Tekrardan cok sagol🥰
biranneadayiyim Yani bilemiyorum da büyük ihtimalle haftasıyla uyumlu bir gebelik yaşın var. Öyle deilse bile sen sata göre hesapla her zaman.
biranneadayiyim Elf_28_34 Tamam canım. Yaz buraya mutlaka hafta olarak hangisiymis doğru olan merak ettim. Geç döllenme mi olmuş devletteki ölçüme göre yoksa ozeldeki mi doğruymuş
Ftmaa1 Sedavarol bende aynı şekilde 1 hafta önce kalp sesini duyduk çok şükür şuan o minik ağrılar olunca bi yandan sevinirim bebeğim en azından bir şekilde tepki veriyor diyorum o şekilde geçiyor inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza 🙏🏻 Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin 🥰🧿
mrs-nobody Ozlemdrn bende 8+4üm.. ara ara bulantılar basladı sabahları ve sürekli bi uyku hali 😴🙃 inş sağlıkla kavuşuruz minik patateslerimizee 🙏🏼😇🥰
Zeyzeyp Blgn02 bnmde son adet tarihim 14 Aralık cnm bugn gittim yani 10 haftalık diye gittim ilk muayene daha 8 haftalıkmış kalp atışı vardı 3 hafta sonra gel dedi ama bn gene 13 14 haftada gitmek istiyorum özel olduğu icn sürekli erken gidip para vermek istemiyorum
Blgn02 Zeyzeyp aynen canım bende öyle düşünüyorum sağlıklı olsunlar inanın ben evin içindeyken. Kaynana 30yasindaki bekar görümce bekar kaynım. Artı Altan eltim eşi cicukakri gelip gitmeler oluyordu ben ise 20yasinda büyük oglumda hamile kaldım bikere olsun kaynanm beni doktora götürmedi izun vermiyirudu karnım burnumdayfi görümcem uzunde merfiven den düştüm yine goturmediler 🥺sadece sağlık ocağı daki hemşire asi için kapıya gelip aşımı yaoiyirdu okdr 21yasinda öbür oğlum da hamile kaldım ondanafa iki oglumfaca doğum yapınca ogrendim erkek olduklarını çok şükür onlardafn kurtuldum darısı kaynansi kötü olan gelin lerin başına. Ayrı tek başına yaşam huzur bir yuva nasip.olur