SelinzgrSgan Merhaba hanımlar hamileliğimin 9+1 haftasındayım benim gibi ufak ufak hisseden varmı ❤ Yanılıyo olamam sanırım çünkü zayıf olduğum için mi bilemiyorum kalp atışı başladığı zamandan beri atışları hissediyordum ❤
dalin SelinzgrSgan bu imkansiz bisey 9 haftalikken hissedilmez ilerde bebek hareket ettiginde anlarsiniz bu hareket o hareket degilmis diye..
Aysealty SelinzgrSgan bebeginiz su an minnacık hareketlerini hissetmeniz 16.haftadan önce imkansız deniliyor rahimden geçen damarları hissediyorsunuz☺Emin olun bebek hareketlerini hissetmeye baslayınca daha net anlayacaksınız az kaldı☺Ben ilk 19.haftamda hissettim ondan önce dediginz gibi karnım atıyordu sanki kalp atısı gibi ama bebek degil o bebişler içini gıdıklıyor insanın ben gülmeye baslıyorm o dönünce ya da tekmeleynce😂
1PrensAnnesi SelinzgrSgan imkansız 9 haftada hissetmeniz sıfır beden olsanız bile imkansız duyduğunuzda kendi nabzınızdır 30 haftadan önce stetoskopla bile hemşireler zor ayırt edio atışı ❣
Adakumsal2018 Mümkün değil😁 elinizi karnınıza koyduğunuzda hissettiğiniz şeyler karnınızdan geçen atardamarlar😁😁
Deniz14 SelinzgrSgan kasları ve kendisi senin hareketlerini hissediceğin kadar gelişmedi o kadar güçlü değil ben 50 kiloyla hamile kalmama rağmen 16. Haftada hissettim tereddüt ettim daha sonradan her gün oldukca bu bebek dedim 17 hafta olduk yeni yeni alıştım zayıflık şişmanlık etkilemez bebeğin gelişimi önemli