MucizemmBenimm Royem62 amin inşaAllah çok sağol ❤️ Seninde güzel haberlerini alacaz inşaAllah inanıyorum ben 👍🏻
Tazeanne0134 Royem62 haziran 2021 de ilk dozu mu agustos 2021de 2.dozu mu oldum eylül 2021de hamile olduğumu öğrendim 29 aralıkta da 18-19 haftalık hamileyken de 3.dozumu oldum
naimegrbz Royem62 bende 2. dozdan 1 ay sonra hamile kaldım bebeğim de bende gayet sağlıklıyız şimdilik bir sorun yok şuan 17 haftalığız
freuze Royem62 Ben üç dozu da oldum. Hamile kalamadım. Aşıdan sonra hamile kalan çok var ama bende tutmadı. Nasip 🍀
Almila44 Royem62 ben ilk aşımı yaptırdım 25 gün sonra hamile kaldım ikinci dozu hala yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum şuan 33+5 günlük hamileyim
Denzk Royem62 ikinci doz oldum doktor 2 ay bekleyin dedi çocuk yapmak için. 3. Ayda hamile kaldım. Eşimle eş zamanlı olduk hatta
Almila44 Royem62 gebe kalmayı mı olumlu etkiliyormuş yanlış mı anladım düzeltin hiç sanmıyorum hamileyken bi çoğu kişi korktu aşı yaptırmaktan bende 2 dozu yaptırmayı düşünüyorum ama. Bir yandan da korkuyorum. Bebeğimi kötü etkilemesinden
Momcrowns Royem62 aşı olduğumuz ay korunmayla 1 ilişkide hamile kaldım . 2.doz asiydi bende adettim hatta aşı olduğumuz gün.
balbebek412 Royem62 bi arkadasimda biontech 2.doz asisi olduktan sonraki ay hamile kaldi. O da cok korkuyordu, asinin bebege bi zarari olur mu diye. Bende simdi merak ettim asi etki ediyor mu hamile kalmaya acaba? O da simdi 36 haftalik filan.