Pheebs Evet arkadaşlar bu batağa ben de düştüm.😂 Bir takım hurafelerle cinsiyet tahmini yapmaya çalışıyorum halbuki 4 gün kaldı öğrenmeme. Var mi bu şekilde olup kızı olan🥰
cigdem4154 Pheebs 20 haftalık olduk 18. Haftaya kadr sivri çıkıyordu erkek kesn dedik dokorumuz kız dedi şimdi yayıldı sivrilikten eser yok sanki bir gün içinde şişirdiler beni bi anda çıktı 😍
Momcrowns Pheebs evet karnım sivri ve kiz oğlumda da sivriydi ☺ göbekten başlayan hamilelik çizgisi belirgin mi sizde . Benim oğlumda çok belliydi bu kız bunda hiç yok gibi
Binnur81 Momcrowns ya bndede 32 haftada çıkmaya başladı cinsiyetle alakası warmi yok diye okumuştum ama erkeklerde wardi buna kız dedi bu dada çok belli olmasada kahwe gene War anlamadım simdi
Pheebs Yaaa o zaman bununla hic alakası yok yapı meselesi. Aslında ben sivri mi yayık mi onu bile anlamıyorum suan daha karnım çıkmadı cok ama bugun biri sivri senin karnın oğlun olacak diyince sorayım burda dedim😂
Binnur81 Ya bnce anne zayıfsa karnı siwri oluyo 2 tane oğlum War bnde düştüm bı çukura 3 gebeliğim top gibi we kız dedi başımdan beri ama hala inanamıyorum pembeler alındı ama bı tedirginlik War 😅😅
Pheebs Binnur81 😂😂 yaaa farklılık olsun istiyorsunuz siz de hadi inşallah gönlünüze göre olur🥰 ama zayıf olunca sivri olması mantikli geldi şimdi sonucta ilk aylarda bebek kendine yer açacak illaki sivrilmesi lazım 😂 sizin kacinci hafta
Binnur81 Pheebs yani ben we arkadaşım zayifiz we ikimizinde kızı olacak 2 erkeksen sonra insan kız bekliyo hayırlısıyla herkez boyle olsun ister ben şuan 32+5 oldum
Be77_35 Bende duymuştum sivri erkek daha yayıksa kız diye taa ki sivri göbeğimle kızım olacağını öğrenene kadar o yüzden hicbir anlamı yok :)Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin 🥰
Evrim1906 Pheebs valla canım iç karnının genişliğine bağlı alakası yok bence oğlum da da aynı sekildey di karnim bu da aynı kızım olacak ablamın 2 tane oğlu var karnı bayağı genişti bünye meselesi tamamen
Busrabaksii Pheebs 38+2 haftalık hamileyim karnım öne doğru sivri bir şekilde gidiyor ama ben bu tarz batıl inançlara inanmıyorum şahsen ☺️
nese-kasap İlk kızımda yaygındı ikinci kızımda sivri gören oğlun olacak dedi üçüncü biraz gönüşlü hamile kaldım hiç anlamıyorum göbek mi bebek mi 17 haftalık hala göstermedi kız geliyor diyorum